2) Yatak; Anne yanı, park yatak. Bizim yatağımız yüksekmiş. Ben elelenin park yatak anne yanını aldım. Yan tarafını hiç indirmedim daha bilmiyorum sonra gerekecek mi ama sanki indirmeyeceğim gibi 🤷🏻♀️. Ama bu markanın aldığım her ürününü çok sevdim (anne yanı, sırt çantası, mama sandalyesi).
Yataş Juno; en memnun kaldığım ürünlerden biri. Kesinlikle öneririm. Kullanmadan önce nasıl olacak rahat mı sağlıklı mı diyordum. Çok çok iyiymiş. Doktorum da uygun gördü. Çok güvenli. Park yatağın içine koyuyorum gece ikimiz de huzurla uyuyoruz. Gerçekten çok rahat uyuyor çocuk. Düz yere yatırdığımda huzursuzlanıyor. Gündüz ara ara düz yerde yatırıyorum, dengelensin sağlık açısından diye ama yenidoğana kesinlikle çok uygun. İmkanınız varsa almanızı öneririm.
3) Alt değiştirme ve banyo için okbaby nin ayaklı ünitesini aldık. İçine alt değiştirme için ped koyduk. Çok rahat ettim. Pedi çıkartıp küvetini koyuyorum banyo için. İkisi için de çok kullanışlı oldu. Ama çok yer kaplıyor yeriniz varsa almanızı öneririm.
İkea nın tekerlekli servis rafını aldım. Elim kolum kesinlikle. Asla başka marka önermem. Tüy gibi kayıyor çok kolaylık sağlıyor. İçine de ikea dan ve ebebekten minik kutular koydum. Bu ürünler sayesinde park yatağın alt değiştirmesini pek kullanmadım diyebilirim. Küvetin içine file ve bi aparat aldım. Uygun boyda file bulmak için çok uğraştım. Benzer büyük küvete uygun fileye ihtiyacı olan olursa fotosunu atarım trendyoldan buldum en uygununu. İçine koyduğum oturak da çok iyi oldu güvenli yıkayabiliyorum.
Chicco nun banyo süngerini aldım. Yumuşacık sevdim. Çok köpürtmüyor ama bence daha iyi.
Ecowell ve unibaby şampuan aldım. Kesinlikle ecowell. Çok doğal olduğu belli. Kokusuz, az köpürüyor. Yumuşacık oldu kızım. Hiç de rahatsız olmadı.
Pişik için mustela nın kremini kullanıyorum ara ara. Sürekli kullanmamak gerekiyor hava alsın diye poposu. Ama çok pişik veya tahriş yara durumu için La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Cilt Onarıcı Balsam ını önerdi doktorum. cidden tek kullanımda geçirdi. Pahalı bir ürün. Onu sadece böyle tedavi amaçlı kullanmak yeterli. Mustela hafif kızarıklıklar için çok iyi.