• Öneri
  • Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍

RezMom ilkokul ortaokul aynı sınıftaydık sonra liseye giderken sevgili olduk 2 yıllık evliyiz 7 aylık bi kızımız var 😍

RezMom doğum günümde yüz yüze gelmek nasip oldu. instagramdan Mesaj atmıştım kutlama var Ufak bir şey gelmek istersen diye yeri ve saati söyledim tabi ne kutlaması ne benim aklıma geld söylemek ne dee eşimin 😅
Keşke deseydin bir hediye ile gelirdim elim bomboş geldim demişti güldük eğlendik. Kardeşim vardı o zamanlar 6 yaşındaydı o kadar güzel ilgilendi ki Rabb’im hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin sana da dedim ama eşi ve çocukları benden olacağını nerden bileceğim 😂🤭❤️

Üniversite de sınıf arkadaşımdı sonra kankam oldu meğer o en başından beri niyetliymiş 😁🤭 1.5 sene sonra artık dayanamadı söyledi ama ben bi 4 5 ay daha koşturdum peşimden sevgisinden emin olmak istedim emin olunca da sevgili olduk 🤭 5 ay sonra da kaçarak evlendik 4 senedir evliyiz 1.5 ay sonra Allahım izniyle oğlumuzu kucağımıza alacağız 🤭🤭🌸

RezMom Vala hayatımda ne olsa anlatacağım birisi var her şeyi dinliyor kafamız aynı çalışıyor. O yüzden başka bir arkadaşa bir şey anlatmaya gerek duymuyorum. Başta hiç iyi bakmıyordum ama şimdi 13 senedir arkadaşım 6 yıla yakındır kocam olur çok severim kendisini 🙃

Musel oyy sağlıkla gelsin sağlıkla da büyütün çocuklarınızı inşallah ne güzel ya uzun süreli ilişki sonrası evlilikler 🥹

FyA maşallah sizee ay bi biz hemen çocuk yapmışız neredeyse 😂 😂

RezMom görücü usulü tanıştık 2 yıl nişanlı kaldık 5 buçuk yıldır evliyiz 4 buçuk yaşında kızım var 31 haftalık oğluşuma hamileyim 😊

RezMom ilk sene zaten olmadı 2. Sene oldu düştü şimdi 3. Yılımızdayız nasip oldu bakalım ama tam zamanı eşimlede bu sürede gezdik tozduk eğlendik hoş yine yetmiyoda 🤣🤣🤣 artık bebeğimizle inşallah 🤲🏻🥰

Fatmadiebiri valla ben de çok özlüyorum onun dışında saran hiçbir oyun yok ama artık evlilik çocuk derken yok yani dönmem dönemem 😐

FyA ayy çok geçmiş olsun 😔 ben evlenir evlenmez mübarek 😂 😂

06Canan sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah. Görücü usulü de milli piyango gibi valla ha 😅 iyidir inşallah eşiniz

RezMom iyi olmasak dayanamazdm sanırım rabbim herkesi iyi etsin evlilik severek olsun görücü usulü olsun taraflarn birbiriyle anlaşıp geçinmesiyle alakalı bir durum

1_Pandackk, başlığı Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍 olarak değiştirdi.