Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍
elif475475 ahh şu lise aşkları 😂 nasıl iyi anlaşıyor mu insan hla evlenince sınıf arkadaşıyla
RezMom bizde pubg da tanıştık 4 sene sevgili kaldık bir buçuk sene nişanlı bir senedir evliyiz çok şükür 🤲🏻😅
RezMom bende pubg de tanıştım 😁
Lisede bana çıkma teklifi etmişti bende sevgili konularında pek yoktum sevmezdim kabul etmedim sonra o kim benim teklifimi kabul etmez demiş tekrar teklif göndermiş konuşmak istemişti yine reddettim okulun popüler kızı eski sevgilisiymiş kız benim sınıfımı basıp ömerle çıkmıycaksın emrinde bulundu bana dedi emir verilirse tersini yaparım tam o sıra en azından faceden isteğimi kabul etsin konuşalım arkadaş olarak diye arkadaşıyla haber göndermiş bende kabul ettim faceden bir süre arkadaş olarak konuştuk sonra eski sevgilisinin ikazları devam ediyordu bu süreçte bana bi gün teklif etti kabul ettim 5 sene hemen hemen ayrılmalı barışmalı sevgili olduk ama buluşma falan adam akıllı hiç bişey temas asla yoktu el ele dahil sevmiyordum son zamanlar çok buluşmalar çoğaldı sürekli beraberdik ilk konuşmamızdan itibaren seninle evlenicez görürsün diyodu hissettiğini söylüyodu 3 sene nişanlı kaldık 6 senedir evliyiz 3. Bebeğimize hamişim 😂
Bizde düğünde tanıştık 😁😁😁😁
RezMom eksileri de var ama artıları daha fazla meslektaş olunca geliştiriyor insan birlikte kendini 🥰
RezMom ilkokul ortaokul aynı sınıftaydık sonra liseye giderken sevgili olduk 2 yıllık evliyiz 7 aylık bi kızımız var 😍
RezMom ahh pubg bağımlıydım bi ara zor bıraktım
RezMom doğum günümde yüz yüze gelmek nasip oldu. instagramdan Mesaj atmıştım kutlama var Ufak bir şey gelmek istersen diye yeri ve saati söyledim tabi ne kutlaması ne benim aklıma geld söylemek ne dee eşimin 😅
Keşke deseydin bir hediye ile gelirdim elim bomboş geldim demişti güldük eğlendik. Kardeşim vardı o zamanlar 6 yaşındaydı o kadar güzel ilgilendi ki Rabb’im hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin sana da dedim ama eşi ve çocukları benden olacağını nerden bileceğim 😂🤭❤️
Üniversite de sınıf arkadaşımdı sonra kankam oldu meğer o en başından beri niyetliymiş 😁🤭 1.5 sene sonra artık dayanamadı söyledi ama ben bi 4 5 ay daha koşturdum peşimden sevgisinden emin olmak istedim emin olunca da sevgili olduk 🤭 5 ay sonra da kaçarak evlendik 4 senedir evliyiz 1.5 ay sonra Allahım izniyle oğlumuzu kucağımıza alacağız 🤭🤭🌸
RezMom Vala hayatımda ne olsa anlatacağım birisi var her şeyi dinliyor kafamız aynı çalışıyor. O yüzden başka bir arkadaşa bir şey anlatmaya gerek duymuyorum. Başta hiç iyi bakmıyordum ama şimdi 13 senedir arkadaşım 6 yıla yakındır kocam olur çok severim kendisini 🙃
elif475475 muhabbetiniz daim olsun maşallah sizeee 🌺