Nagihanmehmet Beyzadogannn_ bende bugün 39 haftalık oldum dün nişanım geldi ve sancılarım başladı malum devlette doğum olacağı için eve gönderdi suyun gelince gel dedi
06Canan Beyzadogannn_ hayırlı doğumlarınız olsun canm aradan çekilin Ağustosa geçelim sıra bize gelsin😂
1Sendemi2 Rabiul bende hazır değilim ama illaki bir gün olacak 😄 benim bebek zayıf diye bekletmek istiyordu bakalım yarın ne diyecek
Dlkgznfr 38+3 dün kontrolümüz vardı 1 hafta 10 güne gelir gibi kafanın yeri iyi ama kanala girmemiş dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olalım da🙏
Prensesannesibir Beyzadogannn_ seninle aynı hafta aynı günüz herşeyi hazırladım bugün puset minderim geldi onu yıkattım sadece ilkinde çok acemiydim bunda tecrübeliyim inşallah doğumda kolay geçer ilkinde çok zordu 😏 bunda sancımı evde çekip gideceğim bakalım hayırlısı
06Canan Beyzadogannn_ kız öyle deme valla çok bunalıyorum bir yandan çıkacak bidaha içimde olmıck diye üzülüyorum bi yandan çıksın artık diyorum en iyisi siz salın temmuz ayını hayırlısıyla 😂
Beyzadogannn_ Prensesannesibir Benim bebişin eşyaları beşiği falan annemde bizde ilk çocuğa anneane hazırlar bende çantamı falan yavaş yavaş tamam edicem inşallah 🥲
Damlaozzz Beyzadogannn_ 35+3 teyim iki gündür vajinamda bıçak saplanır gibi 1-2 saniyelik sızlama oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba 😌 Pazartesi doğum şeklimiz belli olucak bizimde 🌸
Rabiul 1Sendemi2 tabi canım sağlıklı olsun da zaten oynamalar yaşanabiliyor bir de doğumdan sonra onlarda ödemlerini atıyorlar kilo veriyorlar o yüzden üzüldüm yoksa sağlıklı olduğu sürece kilosuna fazla takılmam 🥹
Beyzadogannn_ teachervera Hiçbişey yapmadı üstüne düşenleride yapmadı annem aldı hastane çıkışınıda o alması lazımdı almadı ben aldım alıcam dedi ama doğum geldi :)