bebegimd7 gula_09 Gözünüz aydın xeyirli övlad olsun. Uşağın kilosu çanağınıza uyğun deyildi hee? Neçə kg oldu? Məndə də çanaq darlığı səbəbiylə oldu. Hələ də təbii olardı görəsən deyirdim amma sizi görəndən sonra fikrimi dəyişdim. Mənim həkimim yaxşı deyildi amma Günel Ziyadova yaxşı həkimdir eləsə o edərdi təbii doğuş. Mənim qəbullana bilməməyimin səbəbi bir azda camaatın dedikləri olub. Başqalarının dediklerinden adam pis olur özlərinə təbii doğuşla bağlı bir kəlmə pis söz de az qalırlar adamı öldürsünlər. Yaxşı tərəflərini düşünmək lazımdır.
gula_09 bebegimd7 çox sağ olun sizi də təbrik edirəm😍 əvvəla deyim ki çanaü müayinəsinə qədər təbii doğacam demişdim çanağımda darlıq çıxdı Günel həkim tikişsiz falan bu çanaqla 3.000-3200 kq doğacağımı dedi, bizim bəbəş 3900 doğuldu şişi çəkildi elə 3500 oldu amma yenə də çoxduda yaxşı ki əməliyyat elətdirdim aşağıdan qəti travma almaq istəməzdim🥴 amma 2 ci uşaq da əgər uşağın kilosu 3 kqdan aşağı olsa mütləq ki doğacam çünki təbii doğum ən gözəli. 4 gündür əməliyyat olmuşam hələdə ağrım var baxırlar mənə amma tikişim kəsiyim əladır sağ olsun Günel Ziyadova ölkəmizin ən əla həkimidir deyə bilərəm
gula_09 karagull00 evet annem ve kayınvalidrm bakıyo bana, sütüm geliyo amma meme ucum yok bebek ememiyo malesef sağıyorum😩
bebegimd7 gula_09 mən də təbii doğuş istəyirdim amma həkim dedi bu çanaqla 2500 kg olsa belə uşaq çətin olar. Başqa həkimə getdim o da eyni dedi 30% ola bilər dedi yəni məndə çanaq lap dar idi. Uşaq da 3700 oldu. Indi deyirəm şükür elə əməliyyat olub yoxsa pis vəziyyətə düşərdim. Əməliyyat sonrası çətindir amma mən bir az da bilgisiz idim əslində bilgisiz yox pozitiv hekayələri oxuyurdum elə bilirdim ağrı olmayacaq. Hələ əməliyyata gedəcəyim səhərin gecəsi suyum gəldi sancı tutdu 3 barmaq açılış var idi gedende 30 dəqiqə içində. Sancı da dəhşət idi gəldiyi dəqiqədən. Ikinci də in şa ALLAH mən də təbii doğuş istəyərdim kilosu az olsa amma sizə heç olmasa 3000 kg deyib.
karagull00 Mervepera iyiyiz çok şükür belim ağrıyordu dayanilacak gibi değil tabi 16saat sancı çektim sonra acile gittim açılma yoktu nstde bebeğin kalp atışları düşüyordu acil sezeryana alındım genel anestezi verildi çok şükür kazasız belasız bitti
gula_09 bebegimd7 çox şükür edirəm mən də ki sap sağlam qucağıma aldım, təbii doğuşda nə olacağını biləmməzdim, təbii doğuş uyğun çanaq və kilo az olanda məsləhət görülür, inşaAllah 2 ci dəfə təbii doğuş olar bizdə😊😊
gula_09 bebegimd7 sizə də deyəsəm qan uyuşmazlığı üçün rogham vurulub mənə də vuruldu elə həm 28ci həftə də, həm də doğum olan günü qanım (-) dir uşağın qanı (+)
kubraclskn Beyzadogannn_ Bende 37+3 oldum karnım çok ağrıyor uyku tutmuyor ayaklarım zaten hak getire yatsam da şişiyor hurma yemeye bende başladım hatta çocuk doğunca bir iki damla damlat dediler hurmanında tadını alsın ucundan dinine bağlı aklı selim biri
kubraclskn Cankizim_34 Benim bebeğimde daha kanala girmemiş 37+3 üm şuan normal doğum istiyorum girer mi acaba 😐
kubraclskn karagull00 Kalp doktoruna gittim bendede kan kaçağı çıktı normal doğum yapabilirsin dedi kardiyoloji söylemesi lazım rapor veriyorlarmış yapamaz normal doğum diye o zaman sezeryan oluyormuş
kubraclskn busykvc Bende 37+3 teyim 2900 benim bebişim 😒 Herhalde alır kilo doktorum bence iyi 3 3500 doğar dedi iri bebek zor doğum demekmiş Bol bol yürüyüş önerdi desteklemek için
busykvc kubraclskn Asıl kilo alma zamanları şimdiden sonra başlıyor ben çok şaşırmıştım 3100 çıkmasına çünkü 10 gün öncesine kadar 2850 gibi birseydi çok üzülmüştüm hatta ve evet çok iri bebekte normal doğum şansını bir o kadar düşürüyor. Doğduktan sonra da bol bol emzirip kilo almasını destekleriz zaten. Yediklerime daha dikkat ediyorum daha fazla kilo almasın diye 😅😁
kubraclskn busykvc Ben haftaya tekrar gidicem bilmiyorum kilo almicak gübi geliyor yiyorum da ama 1 hafta arayla gittim kilosu aynı çıktı ondan bi şaşırmıştım
Esrahrz Lilnur batma falan gibi bir ağrımı bu enfeksiyon fln olabilir.yoksa sancı olarak bi ağrimı cnm
bebegimd7 gula_09 in şa ALLAH. Mən hələ təzə-təzə qebullanmisam inanın çox negativ şeyler danışırdi tanışlarım. Əməliyyat olan əksik qalırmış kimi. Bəli mənə də vurulub amma 30 həftədə vuruldu. Uşağın qanı da, (+) oldu yenə vuruldu.