Temmuz Anneleri Toplaşalımm💐🤰
Beyzadogannn_ Allah yardımcımız olsun vallahi bende 36+4 teyim sıcak ağrı bitiriyo beni şimdi bi de çevre gözümü korkuttu normal doğum istiyorum diyince hafif hafif sezeryana yöneliyorum sanki
Benim vajinam cok agriyorrrr 35deyim bende sizinde oldumu resmen bacagimi hareket ettirirken bile vajinam agriyor
Nisaiste bende ilk hamileliğimin başında sezeryan diyordum çevrem korkuttuğu için şuan normal istiyorum 😂
Lilnur Vajinam değilde üstü ağrıyor bazen şuan beni zorlayan kalçamın üstü😣
Beyzadogannn_ ağrısız acısız kilo vermeli bi doğum türü çıksa keşke 😂
Nisaiste Ay keşkeee hatta leylekler getirse😂😂
Beyzadogannn_ bizde tam 37 olduk üçüncü gebeliğim yürürken çok baskı oluyor gecede sıcak basmasından uyuyamıyorum doktor 10 Temmuz doğar dedi bebiş hayırlısı hepimiz için 🙏
34busra Sezeryan mı ki
Beyzadogannn_ ikinci oğlum sezeryan olduğu için Buda sezeryan olcak tüplerimi bağlatcam daha çocuk düşünmediğim için 🙏
34busra Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Beyzadogannn_ amin😍🙏
Beyzadogannn_ 34+4 agrınız tam olarak benımkıyle aynı ama ben 3 haftadır cekıyorum😣
Beyzadogannn_ 36haftalik olduk bizde hastane çantasının son hazırlıklarını da bitirdim çok şükür ağrılarım var akşamdan beri yatamadım çok düzenli bir sancı değil ishalde oldum az önce ikinci olmasına rağmen anlayamadım kalktım bir rezene çayı yaptım rahatlatirsa geçerse iyi böyle sabaha kadar devam ederse kontrole gidicem
37+0 haftalığız biz de , bugün kontrolümüz var doktorumuz 11 -12 temmuz civari aliirim seni demişti ameliyata, bakalım bugün netleştiririz inşallah acayip korkuyorum gerginlik var zaman yaklaştıkca 😌😍 inşallah hepimiz sağ sağlim sorunsuz şekilde en kolay şekilde miniklerimize kavuşuruz🙏🙏
- Düzenlendi
Beyzadogannn_ 35. Haftadayım aynı ağrıları cekiyorum öyle kötü oldum ki acillik bile oldum.hicbirsey yapılmadı üstüne bebiş doğum pozisyonunda dahi değilmis hala benim ki tüm zor şartları yaşatacak ama gelmeyecek 40a kadar 😅😅
Cennet-polat İnanırmısınız benimde sancım vardı ağlıyodum en son ishalde oldum midem çok kötüydü çok şükür şuan iyiyim ama
melekmi22 Aa doğum pozisyonunda değilmi? Dönme ihtimali varmı inşallah döner zorluk çekmezsiniz ya çok zormuş çünkü hamilelik🥲
Pinaargunes Banada sezeryanla 16 sında yada 18 inde dedi ama ben vazgeçtim şartlarım uygunsa normal doğum istiyorum
Cennet-polat Maşallah darısı bana çantanın😂