Enurp 40+1 ile hala yola devam haziran da doğar dediğim bebeğim temmuz çocuğu olacak inşallah şuan bir ağrı sancı durumum yok daha bekliyorum
Eminebil Enurp Canim bazi doğum başlatıcı hareketler var yapıyor musun. Merdiven inme çıkma gibi, pilates topuyla egzersiz yapma gibi
Filizkoc Beyzadogannn_ bize 35+4 olduk artk çok agirlastm sıcaklar ayrı zaten banada hactan zemzemle hurma geldi korkudan yiyemedm öyle duruyor erken doğum gerçekleşir diye 😄
Deletedmom_110 Beyzadogannn_ Kızımda temmuz doğumlu olduğu için temmuz annesi görünce bir duygusallaşıyorum🥹2 yıl önce 5 Temmuz günü saat 18:05 te kavuşmuştuk prensesime🌸hepiniz sağlıcakla alın kucağınıza kızlar ❤️🥰
merve-yd06 Beyzadogannn_ Ben de 38. Haftaya giriş yaptım, kasıklarım ve aşağı tarafım ağrıyor normal doğum istiyorum hareketler ve yürüyüş yapıyorum bugün de kontrolüm var bakalım ne zaman doğum diycek
Buseirgit Beyzadogannn_ 34+4 Temmuz annesimiyim ağustosa mı kalıcam bu cumartesi belli olucak. Hastane çantasında bir kaç eksik vardı onları da az önce sipariş verdim. 3. Doğumum 2. Sezaryenim olcak. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Serayjdjdkdk Pinaargunes ben normal doğum olarak beklıyorum o tarıhlerde sezeryam için gec değilmi 37+1 deyız bızde
melekmi22 Ebruasya34 inşallah canım ya normal şansımız varsa denemek isterim yani direk sezeryan olmakta sıkıntı 😔🙏🏻
melekmi22 Ebruasya34 insallah canim gönlünden gecen olur , ben korkmuyorum sağlıkla gelsinde ama yine de normal.olsa iyi olur
Melisx_08 38+0 Hafta lahana olduk bugun☺️normal doğum düsünüyorum bakalım 2gun sonra tekrar kontrolümüz var insallah sağlıklıca kucağımıza alırız.🙏🥰
Gul-5757 36 +1 izne ayrılıyorum bugün 🥹dinleneyim bebeğime odaklanayım diye 1 hafta erken ayrıldım heyecanla bekleyeceğim artık sonrasını sağ Salim alalım kucağımıza inşallah ❤️
1Sendemi2 Firdevsk66 hayırlısı ile gelsin inş. Bana 37 erken dedi doktorum. Genelde 38 in içinde 39 olmadan alıyoruz dedi? Sizin kilolu bir bebek mi ?