Burcudlgc Bhrdgan Evet bi şansımızı denemek lazım bizi de haberdar et 🙈🤣 Bende hastane çantasına koymayı planlıyorum denicem şansımı bakalım
Bhrdgan Burcudlgc tabi koyun ben bugun tekrar sordum onlarla hiç konusmayın tamam diyin gecin sonra odanıza cıkınca takın dediler 😂
Ebrusisli Burcudlgc kapı süsünü falana takabiliyorsun canım sadece balona vs izin vermiyorlar içeride zaten sıcak havada balon çok sağlıklı değil Allah korusun patlar vs ama kapı süsüne yastığına karışmıyorlar
Burcudlgc Ebrusisli Ay inşallah sıkıntı çıkartmazlar asmayı düşünüyorum hastane çantama koycam bakalım sorun olursa sökerim artık
Bhrdgan Burcudlgc kliniğe gidiyorum ben onlara sordum hastanedekiler direk yasak diyolar onları umursamayın dediler 😂
Sydaglsen Burcudlgc ne zaman doğumunuz. Eğer koyabilirsiniz buraya yazar mısınız bende ona göre hareket edeyim bi tül asacaklar diye 1200 tl vermek çok mantıksız
Burcudlgc Tazeanne123456 Arkadaşım orda doğum yaptı ama daha resim çektirmedi o yüzden bende hiç bilmiyorum açıkçası
Bhrdgan Tazeanne123456 yok canım ben tercih etmedim klinikten ebem olcak yanımda o cekicek beni inşallah 😂
Sydaglsen Tazeanne123456 yok çektirmedim bilgi almak için tel hosunu almıştım video falan attı bana organizasyon. Bide bekleme salonunda yerleri var ya orda bakabilirsiniz kalitesine albümlere vs.