Burcudlgc Kızlar selam Medar hastanesinde doğum yapan var mı yakın zamanda ben oda süslemesi tutmak istemiyorum kendi kapı süsümü kullanabilir miyim ? Kendisi süsleyen var mı bilgi verir misiniz ?
SenAlp24 Burcudlgc bende orada doğuracağım 2-3 hafta sonra kapıya tül alıp onun üstüne takacağız isimliği arkadaşım dopum yaptı 3 gün oluyor kimse birşey dememiş yapılıyor yani
Sydaglsen Burcudlgc bende orada doğum yapacağım inşallah. İzin verilmediğini illa kendi organizasyonlarıyla anlaşmaya zorunlu tutulduğunu duydum ala emin değilim
Bhrdgan Burcudlgc bende aynı sekilde cuma günü sezeryan doğum olcak kapı süsü yastık yaptrdım sadece ama yasak dediler klinige gidiyorum orasıda yasak diyolar ama herkes takıyor bişey demiyolar sonrasnda dedi bende takıcam resim falan cektriririz sonrasında bişey derlerse cıkartırız artık napalım 😂
Karina34 Hayır izin vermiyorlar özellikle uyarı yapıyorlar sadece içeride hediyelikleri koyduruyorlar diğer türlü hastanenin organizasyonu ile anlaşma yapmanız gerekiyor
Burcudlgc Karina34 Çikolata kolonya aldım onları koymayı düşünüyorum ama isimli yastığını kapı süsünü de götürürüm diyordum 🥺
Burcudlgc SenAlp24 Hangi doktora gidiyorsunuz ☺️ Acaba fark etmediler mi yani bence çok gereksiz kapı süsünün yasaklanması ben tül bile istemiyorum sadece isimliği asmayı düşündüm ama ona da karışmamaları gerekiyor
Diloo54 Burcudlgc artık sanırım tüm hastanelerde böyle bir kural varmış duyduğum kadarıyla kapılar zarar görmüş kimileri japonla yapıştırmış o yüzden öyle duydum.
Burcudlgc Bhrdgan Evet bi şansımızı denemek lazım bizi de haberdar et 🙈🤣 Bende hastane çantasına koymayı planlıyorum denicem şansımı bakalım
Bhrdgan Burcudlgc tabi koyun ben bugun tekrar sordum onlarla hiç konusmayın tamam diyin gecin sonra odanıza cıkınca takın dediler 😂
Ebrusisli Burcudlgc kapı süsünü falana takabiliyorsun canım sadece balona vs izin vermiyorlar içeride zaten sıcak havada balon çok sağlıklı değil Allah korusun patlar vs ama kapı süsüne yastığına karışmıyorlar
Burcudlgc Ebrusisli Ay inşallah sıkıntı çıkartmazlar asmayı düşünüyorum hastane çantama koycam bakalım sorun olursa sökerim artık