Sydaglsen Burcudlgc ben 31. Haftamdayım. Siz o zamana kadar çoktan doğum yapmış olacaksınız inşallah ☺️
Burcudlgc Sydaglsen inşallah 🌸 Duruma göre bilgi veririm sadece kapı süsü asmak istiyorum ama bakalım asarım çıkartmamı isterlerse çıkartırız artık napalım 🤣
Burcudlgc Sydaglsen Evet oldu ama kapıya süs asmadım yanıma çift taraflı bant almayı unutmuşum 🤦♀️ içeriye koydum ben yastığını kapı süsünü hediyeliği kimse karışmadı
Rabia98 Burcudlgc ben 2021 de orada doğum yaptım kapı süsümü tülümü balonumu götürdüm kendim süsledim kimsede birsey demedi
Sydaglsen Burcudlgc hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah darısı benim başıma 🙏🏻 kapıya onlar hiç bi şey koymadılar yani. Çift taraflı banda izin verirler miydiki zaten sorun yaşayabilirdiniz belki. Organizasyoncu içeriye koyulan hediyeliklere karışılmadığını söylemişti zaten. Daha önce hiç dikkat etmedim ama kapıdaki rakamlar çıkıntılı oluyor ya acaba ona asabilir miyim diye düşündüm sende
Fatma534 Merhaba cici anneler, yakin zamanda dogum yapan ve organizasyonla anlasan var mi? Fiyatlari ne ve organizasyonlar guzelmi ya ben kendim suslerim diye malzemeler aldim ama yorumlari, yasaklari okuyunca uzuldum acikcasi 🙁
Sydaglsen Fatma534 merhaba yeni doğum yaptım medarda 17 gün oldu. Organizasyonla falan anlaşmayın gereksiz para tuzağı. Kimse bi şey falan imzalatmıyor hiç kimse bi şey demiyor kendi kapı süsümü yaptım astım kimse de bi şey demedi hemşireler de çok beğendi üstelik 🌸 Sadece dikkat ettiğim hastaneye hak verdim bu konuda bazı düşüncesizler yapışkanlı bi şeyler kullanmışlar kapılar da iz kalmış hep bunun üzerine ortaya böyle bi yalan sürmüşler artık kim yerse hem kazanç sağlıyorlar hem kapılarını korumuş oluyor sanırım.
Fatma534 Ay teşekkür ederim vallahi korkmustum, bi iki haftaya dogumum var napardim diye dusunuyordum 🥹