myavocado Tictack yok yahu öyle şey olur mu zaten uzman fizyoterapist eşliğinde, gebeliğe, gebelik haftaniza uygun hareketler yapılıyor. Tüm doktorlar da öneriyor bunu zaten. Ben her muayenede doktoruma da soruyorum tabi ki başlamaya karar verirseniz siz de sorarsınız. Özel bir durum varsa doktorunuz yasaklarsa orası ayrı elbette.
Tictack myavocado yaa ne kadar sevindim sizin adınıza. Şuan bana 25 ders için 9 bin fiyat verdiler bilmiyorum iyi mi? Siz kaçıncı haftanıza kadar devam etmeyi düşünüyorsunuz peki
myavocado Tictack pilates hocam son haftaya kadar gelenler var diyor 😂 27. Haftamda kontrolüm vardı doktora sordum devam edebilirsin sıkıntın yok dedi. Şimdi 31.de kontrolüm olacak yine sorarım o şekilde doktor devam dedikçe, bana da iyi geldikçe giderim diye düşünüyorum. Hangi şehirdesiniz
aogoya Tictack en birinci hamileliğimde 4. Ayımdan sonra doğuma gittiğim güne kadar devam ettim açıkçası özel derslere tabi bu bahsettiğim 2 yıl önceydi şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum açıkçası ama tabi çoook yardımcı oldu bir çok şeyde özellikle bel ağrım olduğunda nasıl hareket yapmam lazım ortam buram ağrıdığında nasıl rahatlarım sağlıklı nefes egzersizleri vs vs çok şey. Var mutlaka sizde faydasını görürsünüz ama bu sefer aletli pilates denemek istiyorum nedense farklı olsun
deryaa_milena Tictack evde yapıyorum ara ara simge duman videolarından bana da çok iyi geliyo aslında kaslarım açılıyo ama öncesinde zaten spor yürüyüş yapıyordum hamilelikte bıraktım geçen hafta biraz kasık ağrısı oldu ters bir hareket yaptım galiba ondan beri yapmıyorum ama geri başlarım normal doğum için çok faydalıymış
atarliFrida Karşınızda hamile pilatesi konusunda uzman bi hoca olmadan evde pilates yapamazsınız, yapmamalısınız.
MrveNhrCglr İlk hamileliğimde 26 kilo aldoğım için 2. De baştan beri heö koşu bandında hafif tempo heö dışarda yürüyüş yapıyordum. İlk 4 ay almadım kilo ama almaya başlayonca plateste ekledim. İyi ki eklemişim haftada iki gün, bel ağrım hantallaşmam hızlı bir kilo alımım olmadı . 20 seans satın almıştım 8.500 size de verilen fiyat iyi. Birebir ders verecek kişi eğitimli mi onu öğrenmenizi tavsiye ederim. Ben 36 hafta dahil gittim. 37. Haftadayım evde hafif hafif öğrendiklerimle devam ediyorım.
Tictack MrveNhrCglr eğitimini nasıl öğrenebilirim acaba hamile eğitim sertefikası var mi diye sordum tabiki dediler ama nasıl güvenicez
Mommmmy Bende 16.haftamdan itibaren yapıyorum. Benm amacım sırt ağrısı ve hantallık içindi. İlk hamileliğimde çok ağrım olmuştu çok haşlamıştım. Kilo alımıma bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ama çevremden hep ilk hamileliğime göre yarı yarıya fark ettiğini söylüyorlar . Ama daha önemlisi hiç ağrım ve hantallığım yok kendimi çok zinde hissediyorum çok rahatım hiç hamile gibi değilim. Herkese tabivsiye ediyorum
Tictack Mommmmy peki sıkılaştığınızı hissediyoe musunuz acaba? Açıkcası kilo alınır dediniz gibi ama benimv vucudum çok yumuşak kendini salmaya çok müsait hamilelikten önce ara ara spor yaparak topluyordum bide zayıf olunca çok belli olmuyordu şimdi kilo arttırkça bingil bingil görüntüler olmaya başladı😞😞 dedim belki biraz toplanır yoksa 65 kilo olup sıkı olanlar var kötü durmuyor
Tictack Mommmmy merhaba tekrardan bişe sorabilir miyim ben bazı hareketlerde çok zorlanıyorum özellikle bacak ve kalça sıkma çalıştırmada kaçlarım güçsüz diye zorlana zorlana olsada yapiyorum ama bayaa yaniyor yüzüm falan kızarıyor yaparken, acaba bu kadar zorlanarak yapmak bebegi strese sokar mi? Siz böyle zorlaniyoe musunuz yaparken acaba
bebeefendi Tictack ben 32. haftadayim en başından beri sürekli gittim. çok memnunum. hala devam ediyorum ve tavsiye ediyorum
Mommmmy Tictack kesinlikle sıkı gösteriyor. Yani ben 11 kilo aldım 70 oldum ama kilomu söyleyince şaşırıyor insanlar . Bencede 70 kg gibi hissetmiyorum hatta o kadar hafif hissediyorum ki bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 😅 mesela spor hocası basenlerimin hızlı büyüdüğünü fark etti onlara müdehale edelim büyümesini engelleyemeyiz ama yavaşlatırız demişti. Gerçekten durdu gibi hissediyorum
bebeefendi Tictack evet iki gün gidiyorum. bir ara 3′e çıkarmayı düşündüm ama işimden dolayı denk getiremedim. 3 de olabilirdi
Tictack Mommmmy yaaa ne güzel güzel ❤️🫶🏻 inşallah bende başlayacağım niyet ettim. Çünkü basenlerim çabuk genişliyor 97 cm di hamile kaldığımda şuan 104 cm mesela 🥲
Gul-5757 Mommmmy haklısınız ben de hem çalışıyorum hala 37 haftada ayrılacağım inşallah geri kalan vaktimde de her gün yürüyorum ve elçin Demirel videolarını yapıyorum bazı esneme hareketlerini yapıyorum tavsiye ederim ben de 35 olacağım ama hafif hissediyorum 11 kilo aldım ama insanlar en fazla 7 almışsın diyor ayrıca çok hızlı kilo almadığım için çok az çatlağım oldu şimdilik ince bir iki çizgi o da yan kısımda ve nefes nefese de kalmıyorum erken erken yorulmuyorum bence spor yapmalısınız hanımlar 🌸
mucizem066_ Merhaba, ben 5.ayımdan beri aletli plates yapıyorum. Çok şükür kanama vs bir sıkıntım olmadı aksine hantallığımı aldı, günü benimle aynı olanlara göre çok çok iyiyim hareketlerimde falan. Eğer doktorunuz izin veriyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
Gizisoj Kesinlikle öneririm 19.haftadan beri yapiyorum yaptigimda ne kasılmalarım nede ağrılarım kalmıyyo simdi bayramdan dolayi ara verdim diye direk kitlenmeye basladım yine
Merve32- Tictack Ben gidiyorum düzenli olarak hamileliğimden önce de gidiyordum şimdi tekrar başladım daha yeni ben de 20 haftalık hamileyim Memnunum Normal doğum istediğim içinde çok faydasını göreceğimi düşünüyorum Benim de vücudum kilo almaya çok müsait kalçam ve bacaklarım aldı sizin gbi En azından sıkılaşır kötü bi görüntü oluşturmaz diye düşünüyorum Benim selülitlerim arttı ona çok fayda eder mi açıkçası bilmiyorum 🤷♀️
Tictack Merve32- peki merak ettim hamileliğinizden önce gittiginiz dönemde selülitlerinize fayda etmiş miydi😊
Tictack Merve32- merhaba tekrardan bişe sorabilir miyim ben bazı hareketlerde çok zorlanıyorum özellikle bacak ve kalça sıkma çalıştırmada kaçlarım güçsüz diye zorlana zorlana olsada yapiyorum ama bayaa yaniyor, acaba bu kadar zorlanarak yapmak bebegi strese sokar mi? Siz böyle zorlaniyoe musunuz yaparken acaba
34Kubra Tictack hamilelik öncesi ben aletli pilatese gitmiştim 2 ay kadar kesinlikle sıkılaştırıyor . Şuan online normal pilates yapıyorum sırt ağrılarıma , belime çok iyi geliyor. Sıkılaşmak için değil esnemek için yapılıyor bu dönemde daha çok .