metemom_ bubuiledudu sen onu 26. Haftadan sonra gör boks torbası gibi hissediyorum kendimi 😂erkek bebekler çok çabuk hareketleniyor ve çok sert
bubuiledudu melekmi22 3 senede çok şey yaşadım çok doktor gezdim hep en iyileri denilene gittim ama son doktorum popüler olmayan işinde çok ciddi birisi ve artık onda karar kilmistim çok şükür ki hamile de kaldım onunla devam edebiliyorum
Kubraalp67 Ben de çok erken hissettim hatta böyle elektrik çarpması gibi aniden uykudan uyandırıyordu beni minik 😅 hâlâ da öyle devam ediyor 😅
metemom_ bubuiledudu gerçekten çok acıtıyor hele de göbek deliğinin oraya vurunca dün aglayasım geldi o derece canım yandı 😂
Cimenn1223 bubuiledudu en erken 16 da hissedilir cnm 4 . Çocukta olsa daha erken hissedilmez erken dedikleri 16.hafta😊 kimisi 20 de ve 20 den sonra hissediyor tamamen vücut yapısıyla alakali bir durum😊
bubuiledudu Cimenn1223 evet 20 de hala hissetmeyen arkadaşım da var aslında ama vucutla alakali demek
melekmi22 bubuiledudu ne mutlu sana sevindim bakalım benimkiler asistan suanlık iyiler gibi doktoru hiç görmedim ama çok iyi diyo tanıdıklarım onlara güveniyorum bende
Kubraalp67 bubuiledudu gerçekten her gün her dakika duam sağlıklı olsunlar bütün yolda olan bebekler için duamdır😊
Cimenn1223 bubuiledudu aynen çiçegm burda dün bir anne yazmşti hatta cok şaşırmştm hic hissetmemiş bebişinin haraketini 9 ay boyunca
mickey bubuiledudu Çok normal ben çünkü 12 ci haftada hissetmeye başladım. O gün bugündür de hiç durmuyor maşallah🤭❤️ Bana şöyle bir şey denmişti çevrem de,cinsiyeti erkek muhtemelen çünkü erkek bebekler erken hareketlenir. Dedikleri gibi erkek çıktı 🤭
bubuiledudu mickey ben nifty testle 11.haftada öğrenmiştim ama masallah hareketleriyle onayladı bunu da hoş her gidişimiz cinsiyetini de ultrasonda gösteriyor baya rahat benim oğlan 😄😄
Minikannsi bubuiledudu evet bende sizin gibi hissetmiştim 16 da babasida 17 de hissetti videoya alın bence babası hissedeceği zaman çünkü ilk duydukları onlar için farklı oluyor 🙏🩷
bubuiledudu Minikannsi ya ben elleyince bile duruyor ki elimi çekince kıpır kıpır ahahahha temas sevmiyor galiba
biranne__ bubuiledudu evet balım zayof olunca erken hissesiyorsun ilk olması bişi değiştirmiyor bende 14 te hissettim
bubuiledudu biranne__ burda hep erkendir bagirsaktir diye okuyunca ihtimal vermemistim doktor uyandırdı beni