bubuiledudu Sinemm65 göbek atmasını düşünmemiştim yine hiç. Ama içimde kayıp giden birseyler var bir de ittirme gibi hissettim 2 kere dünden beri
Sinemm65 bubuiledudu benim de ilk hissettiğim balık kayıyo gibi birşeydi içimde. Sonra pıt pıt pıt hissetmeye başladım bakınca da farkediliyordu zaten. Hissediyorsunuzdur yani artık
1_papatya bubuiledudu ben 16+4 te seğirme gibi hissetmeye başladım iyice izleyince bağırsak hareketi olmadığını farkettim şuan 26 haftalık baya hareketli hiç yerinde durmuyor
melekmi22 bubuiledudu bende guveniyodum ama takı beni ölümlerden dondurene kadar bide özel burası 😅 şimdi devlete gidiyorum bin kat daha iyi
metemom_ bubuiledudu sen onu 26. Haftadan sonra gör boks torbası gibi hissediyorum kendimi 😂erkek bebekler çok çabuk hareketleniyor ve çok sert
bubuiledudu melekmi22 3 senede çok şey yaşadım çok doktor gezdim hep en iyileri denilene gittim ama son doktorum popüler olmayan işinde çok ciddi birisi ve artık onda karar kilmistim çok şükür ki hamile de kaldım onunla devam edebiliyorum
Kubraalp67 Ben de çok erken hissettim hatta böyle elektrik çarpması gibi aniden uykudan uyandırıyordu beni minik 😅 hâlâ da öyle devam ediyor 😅
metemom_ bubuiledudu gerçekten çok acıtıyor hele de göbek deliğinin oraya vurunca dün aglayasım geldi o derece canım yandı 😂
Cimenn1223 bubuiledudu en erken 16 da hissedilir cnm 4 . Çocukta olsa daha erken hissedilmez erken dedikleri 16.hafta😊 kimisi 20 de ve 20 den sonra hissediyor tamamen vücut yapısıyla alakali bir durum😊
bubuiledudu Cimenn1223 evet 20 de hala hissetmeyen arkadaşım da var aslında ama vucutla alakali demek
melekmi22 bubuiledudu ne mutlu sana sevindim bakalım benimkiler asistan suanlık iyiler gibi doktoru hiç görmedim ama çok iyi diyo tanıdıklarım onlara güveniyorum bende
Kubraalp67 bubuiledudu gerçekten her gün her dakika duam sağlıklı olsunlar bütün yolda olan bebekler için duamdır😊
Cimenn1223 bubuiledudu aynen çiçegm burda dün bir anne yazmşti hatta cok şaşırmştm hic hissetmemiş bebişinin haraketini 9 ay boyunca