Cimenn1223 bubuiledudu aynen çiçegm burda dün bir anne yazmşti hatta cok şaşırmştm hic hissetmemiş bebişinin haraketini 9 ay boyunca
Kubraalp67 bubuiledudu gerçekten her gün her dakika duam sağlıklı olsunlar bütün yolda olan bebekler için duamdır😊
mickey bubuiledudu Çok normal ben çünkü 12 ci haftada hissetmeye başladım. O gün bugündür de hiç durmuyor maşallah🤭❤️ Bana şöyle bir şey denmişti çevrem de,cinsiyeti erkek muhtemelen çünkü erkek bebekler erken hareketlenir. Dedikleri gibi erkek çıktı 🤭
bubuiledudu mickey ben nifty testle 11.haftada öğrenmiştim ama masallah hareketleriyle onayladı bunu da hoş her gidişimiz cinsiyetini de ultrasonda gösteriyor baya rahat benim oğlan 😄😄
Minikannsi bubuiledudu evet bende sizin gibi hissetmiştim 16 da babasida 17 de hissetti videoya alın bence babası hissedeceği zaman çünkü ilk duydukları onlar için farklı oluyor 🙏🩷
bubuiledudu Minikannsi ya ben elleyince bile duruyor ki elimi çekince kıpır kıpır ahahahha temas sevmiyor galiba
biranne__ bubuiledudu evet balım zayof olunca erken hissesiyorsun ilk olması bişi değiştirmiyor bende 14 te hissettim
bubuiledudu biranne__ burda hep erkendir bagirsaktir diye okuyunca ihtimal vermemistim doktor uyandırdı beni
metemom_ bubuiledudu gerçekten çok acıtıyor hele de göbek deliğinin oraya vurunca dün aglayasım geldi o derece canım yandı 😂
Minikannsi bubuiledudu ben hep konuşuyorum boyle bı şey anlatmasamda canım kızım birtanem prenses falan diyorum artık sesimi tanıdığını düşünüyorum çünkü riskli bir durumdayız şimdi böyle kipirdamiyinca iki konuşuyorum hemen tepki veriyo babası mesela konusuyo ona tepki vermiyo çünkü benim kadar konuşmadı 🤣
melekmi22 bubuiledudu ne mutlu sana sevindim bakalım benimkiler asistan suanlık iyiler gibi doktoru hiç görmedim ama çok iyi diyo tanıdıklarım onlara güveniyorum bende
bubuiledudu Minikannsi ben henüz öyle konuşamıyorum pek ya fırsatım yok sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum akşam 7 evdeyim tam gün 15 tane çocukla birlikteyim konuşacak da halim yok eve gelip ye iç yat anca işte 🙈 arada çocuğuma da sıra geliyor diyorum hadi ise gidiyoruz eve geldik falan