Fernur Tuba_44 tuba hanim merhaba brn size joie sansa ile joie serina yi sormak istiyorum hangisi daha islevesel arasinda kaldigim iki ürün
Asyua Tuba_44 sonunda 44 ü gorunce sorma geregı duydum çok sevindim ben Malatya da oturuyorum avmdeki mağazayada ugrarım her geldıgımde henuz denk gelmedik
HandeAnne Tuba_44 merhaba şuan e bebekte babyjem reflü yatağı %20 indirimli bu ne zamana kadar geçerlidir biliyor musunuz acaba ?
Tuba_44 HandeAnne bilmiyorum tarih bakmadım pazartesi perşembe fiyat değişimi pazartesi ne kadar fiyat böyle kalır
Pinar_bayhan-12 Tuba_44 bebek arabası kesin indirime girer mi 🤔 ona göre almayı düşünüyorum da doğumum Mart’ta
BurcuY Tuba_44 Bişi daha sorcam canım mamas papaslar nasıl acaba bide onu beğeniyorum çok 🙊 pahalı gerçi ama
BaharAytekin Demir123 deterjan roxy dalan aldım, yagları şampuanları mustela, ıslak mendılı sleepy yenidoğan mor olan
Eminer Benim dogumum haziran 'da amabende indirimleri takip edip alabildigimi almak istiyorum am 19 haftalik hamileyim haziranana kadar tekrar indirim olurmuki erkenmi davraniyorum Tuba_44