Merwon Tuba_44 canım aynı indirim nette de geçerli dimi. Bebek arabası alıcam şubatı bekliyorum netten alırım diye planladım hep emin olmak istedim şimdide.
BurcuY dide86 bende joie alcam sanırım diğerleri çok pahalı joie hem fiyatı iyi hemde fiyatına göre çok güzel ☺️ Fort bebe tarzı olanlara çocuklar 1 2 yaşından sonra sığmıo diolar o yüzden onlara bakmıyorum zAten
tubish Tuba_44 anladim kraft leon suan internet sitesinde yok e bebegin subat indirimindede olmazmı acaba yoksa stokta mi yok
Airsoft Ozlemdmrkn canyon pek önermiyorlar onun yerine baby plus hero travel sisteme bakın derim canyon serisi üretimi durdurmuş heralde öyle demişdi satış temsilcisi ama ne kadar doğru bilemiyorum.
tubish Cagla87 merhaba arabanızı inceleme şansınız oldumu acaba ağırlığı buyuklugu bagaja sığma konusunda yer kaplamasi katlaninca falan nasil benim görüp inceleme şansım olmadi hicbiyerde bulamadik bi eleman kraft fit modeline benziyor ağırlık hantallik olarak hatta daha agir ve büyük bi ürün dedi tereddüte düştüm cok bilgilendirirseniz cok sevinirim
Cagla87 tubish Evet biraz iri bi araba. Ancak travel sistem olan hiçbir araba çook küçük olmuyor zaten. En hafif olanlar baston tipi olanlar. Onlar da çocuk oturmaya başlayınca kullanılabiliyor 🤷🏻♀️ Ben bu arabayı çok beğendim. Tavsiye ederim.
tubish Cagla87 evet genelde ağır oluyor zaten baston düşünmüyorum bu urunude netten izledim ozellikleri cok guzel birde kraft leonu inceleme şansım oldu bununla arasında 3 kilo varmış o yüzden safelineı hani gerçekten dedikleri kadar sürerken yada taşırken o kadar agirmidir zorlanirmiyim diye merak ettim
Cagla87 tubish Sürerken hiiiiçç zorlanılmıyor. Tekerler falan çok iyi. Ama ağır galiba. Ben daha taşımadım tabi emin değilim.
Beyazzz 5li Hastane Çıkışı 5li Hastane Çıkışı https://www.e-bebek.com/aziz-bebe-5li-hastane-cikisi-p-18yazzeset001-0011 29 tl hastane çıkışı var