marven yyssmmnn bende simdi geldim alisveristen 2 tane kupon kullandim cok isime yaradi guzeldi :) tek sorun her magazada ayni seyler yok hele internet sitesindekiler magazalarda genelde yok
Tuba_44 minikoo niyetiniz öyle olmasa bile bi kere daha okuyon isterseniz uslubunz suçlar gibi olmuş indirim olsa ne olur ne dememi bekliyosunuz ki
SeherNilgnBakrc Semm ben bebek arabasını alırken 1799dan 1299a düşmüştü ben aldım iki hafta geçmeden fiyatı 1499dan 1369a düştü ve öyle sabit kaldı e bebekte indirime göre fiyatlarda değişebiliyor maalesef ben bir kaç üründe daha farkettim
Seroo01 Tuba_44 ebebekteki baby&plus cibinlikli park yatak modelini cok beğendim sizce kullanışlı ve sağlammı birde kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba yanlış hatırlamıyorsam ölçüsü 60+90
Tuba_44 Seroo01 güzel bi ürün bulunduğunuz yerde kraft garden varsa oda çok güzel bi ürün aralarında çok fazla fiyat yok:)
BurcuY Tuba_44 canım Bişi sormak istiyorum ben reflü yastığı yada yatağı her neyse babyjem mi sevi bebe mi daha iyi bide kullanışlı Bişi mi acaba
tubish Tuba_44 merhaba Şubat ayında bebek arabalarında indirim olduğu gün bulunduğumuz yerdeki mağazayı arayıp ayırtıp gidip alma gibi bir şansımız oluyor mu acaba e bebekte yoksa indirim günü olduğu için falan olmazmi ?
Tuba_44 tubish indirim zamanı ürün ayırtma olmuyo marka joie iise sabah açılışla herkes geliyo hemen gitmeniz lazım hatta
tubish Tuba_44 anladim kraft leon suan internet sitesinde yok e bebegin subat indirimindede olmazmı acaba yoksa stokta mi yok
Merwon Tuba_44 canım aynı indirim nette de geçerli dimi. Bebek arabası alıcam şubatı bekliyorum netten alırım diye planladım hep emin olmak istedim şimdide.