Lavinya21 Ozgednc ayy sağlıkla hayırlısıyla gelsin 💕 darısı başımıza bizede dua edin de hemen doğuralim 😍
Ozgednc Lavinya21 bütün hamişlerime çokça dua ediyorum 🙏 rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah
hellomama Benimde son 14 günüm bakalım inanılmaz heyecan basıyor.. ara ara ‘ulan iki çocuk annesi olacaksın’ farkındalığı gelip beynimi bir tur zonklatıyor 😅 ne çantam hazır ne evim ne çocuğum ne ben ne bebeğim 😂
Lavinya21 hellomama şaka mısınnnn😱 kız 2 haftam kalmış benimde hiç 28de hazirladim çantayı . Koş hazırla kooş😂
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısı canım öyle tabii bebişler biliyor gelicekleri zamanı😁😂 inşallah 38+⅚ da faln gelir diye dua ediyorum içimden öyle geçiyor 😂🥲
YeniGelinMeselesi Lavinya21 inşallah canı sağlıkla🥰 Evvet bambaşka bir hayat bir başlangıç ahh ah😮💨😌
YeniGelinMeselesi Lavinya21 niye kıız 😂😂 ben 40 ı görmemm o yüzden erken gelcekse de en erken 38 de gelsin diye diyorum yanni😂😂😂😂
Lavinya21 YeniGelinMeselesi ayy bende insAllah görmem bana 40 denince doğuma daha 3 ay var gibi geliyo yaa hergün bugün doğurmak için dua ediyorum 😂
akduman09 birmucize1 benimde 20 hazirana gün aldık 38+2 de doğmuş olucak nasipse sıcaklardan uyuyamıyorum ayaklarım ödem mide yanmaları 🥹
birmucize1 akduman09 ayni sikayetler bendede var malesef yanma sislik odem ayak agrisi bel agrisi ay curudum galiba 😂
YeniGelinMeselesi Lavinya21 benim hedefim bayram sonra bayramdan önce veya bayramda doğurmak istemiyorumm doğuruvercem diye ödüm kopuyo🤣🤣
YeniGelinMeselesi Lavinya21 tamam canım sana dua ederim tabii Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sen bir an önce doğur inşallaaah tecrübeni dinleriz😁🤣☺️