Ysmnerszkrbg Lavinya21 37 ye girdik artık acaba bugün mü olur ne zaman olur düşünceleri dönüyor kafam da normal bekliyoruz bazen çok baskı yapıyor hafif ağrılar oluyor umarım çok bekletmez ve vaktinde gelir
Lavinya21 Ysmnerszkrbg insAllah benimde çok bekletmez asla sabrım kalmadı sağlıkla hayırlısıyla gelsinler 💕😂
Lavinya21 YeniGelinMeselesi ayy sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 💞 bende çok heyecanlıyımm ne olucak nasıl geçecek çok merak ediyorum 😍
YeniGelinMeselesi Lavinya21 inşallah canı sağlıkla🥰 Evvet bambaşka bir hayat bir başlangıç ahh ah😮💨😌
Zuyalist Lavinya21 38 arti 2 beklemedeyim, bebegin suyu azalmis yarin kontrolum var doktor cok fazla azaldiysa dogumu biz baslaticaz dedi.
Selinmoon YeniGelinMeselesi bana da öyle dediler 34. Haftada ama 37 olduk gelmedi 😅 bakma sen onlara bebiş bilir zamanını 😻
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısı canım öyle tabii bebişler biliyor gelicekleri zamanı😁😂 inşallah 38+⅚ da faln gelir diye dua ediyorum içimden öyle geçiyor 😂🥲
Lavinya21 Ozgednc ayy sağlıkla hayırlısıyla gelsin 💕 darısı başımıza bizede dua edin de hemen doğuralim 😍
Ozgednc Lavinya21 bütün hamişlerime çokça dua ediyorum 🙏 rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah
hellomama Benimde son 14 günüm bakalım inanılmaz heyecan basıyor.. ara ara ‘ulan iki çocuk annesi olacaksın’ farkındalığı gelip beynimi bir tur zonklatıyor 😅 ne çantam hazır ne evim ne çocuğum ne ben ne bebeğim 😂
Lavinya21 hellomama şaka mısınnnn😱 kız 2 haftam kalmış benimde hiç 28de hazirladim çantayı . Koş hazırla kooş😂
YeniGelinMeselesi Lavinya21 niye kıız 😂😂 ben 40 ı görmemm o yüzden erken gelcekse de en erken 38 de gelsin diye diyorum yanni😂😂😂😂