Lavinya21 Bende heyecan dorukta kızlar heyecanimla birlikte ağrılarım ve uykusuzluğuda doruklarda yaşıyorum… Bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin bu ağrılar gelip geçici Allah’ın izniyle sizde durumlar nedir gün alanlar varmı aramızda?💕
birmucize1 Lavinya21 Allah izin verirse 20 haziranda kavusuyoruz 🥹 son 10 gun 🩵 İlk hamileligim korku heyecan stres agrilar hersey mevcut 😂 rahat rahat yatamiyorum donemiyorum iyice agirlastim goren bebegin asagi indigini soyluyor. Ay hayirlisiyla bi doguraydim diyorum artik :))
YeniGelinMeselesi Lavinya21 Her an doğurabilirim cümlesinin yürüyen haliyim resmen biz haziran sonu temmuz başı beklerken doktor bayramda süpriz yapabilir erken gelmeye meraklı bu kız cümleleri ile her sancıda ve her sabah o gün bugün mü diye düşünüyorum😂Heyecan endişe hüzün mutluluk her duygu birbirine karıştı resmen ikidebir ağlıyorum 🥲 hayırlısıyla gelsin evlatlarımız ilk gebelik ilk tecrübe bizde anne oluyoruz artık🥹🥹
Ysmnerszkrbg Lavinya21 37 ye girdik artık acaba bugün mü olur ne zaman olur düşünceleri dönüyor kafam da normal bekliyoruz bazen çok baskı yapıyor hafif ağrılar oluyor umarım çok bekletmez ve vaktinde gelir
Zuyalist Lavinya21 38 arti 2 beklemedeyim, bebegin suyu azalmis yarin kontrolum var doktor cok fazla azaldiysa dogumu biz baslaticaz dedi.
Lavinya21 birmucize1 ay benimde ilk ve sanırım bu ilkten sonra 2. Si uzun bir süre olmayacak 😂 sağlıkla hayırlısıyla gelsinler çoğu gitti azı kaldı diyelim ne diyelim 💕😂
akduman09 birmucize1 benimde 20 hazirana gün aldık 38+2 de doğmuş olucak nasipse sıcaklardan uyuyamıyorum ayaklarım ödem mide yanmaları 🥹
Lavinya21 YeniGelinMeselesi ayy sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 💞 bende çok heyecanlıyımm ne olucak nasıl geçecek çok merak ediyorum 😍
Selinmoon YeniGelinMeselesi bana da öyle dediler 34. Haftada ama 37 olduk gelmedi 😅 bakma sen onlara bebiş bilir zamanını 😻
Lavinya21 Ysmnerszkrbg insAllah benimde çok bekletmez asla sabrım kalmadı sağlıkla hayırlısıyla gelsinler 💕😂
YeniGelinMeselesi Lavinya21 inşallah canı sağlıkla🥰 Evvet bambaşka bir hayat bir başlangıç ahh ah😮💨😌
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısı canım öyle tabii bebişler biliyor gelicekleri zamanı😁😂 inşallah 38+⅚ da faln gelir diye dua ediyorum içimden öyle geçiyor 😂🥲
Lavinya21 Ozgednc ayy sağlıkla hayırlısıyla gelsin 💕 darısı başımıza bizede dua edin de hemen doğuralim 😍
Ozgednc Lavinya21 bütün hamişlerime çokça dua ediyorum 🙏 rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah
hellomama Benimde son 14 günüm bakalım inanılmaz heyecan basıyor.. ara ara ‘ulan iki çocuk annesi olacaksın’ farkındalığı gelip beynimi bir tur zonklatıyor 😅 ne çantam hazır ne evim ne çocuğum ne ben ne bebeğim 😂
Lavinya21 hellomama şaka mısınnnn😱 kız 2 haftam kalmış benimde hiç 28de hazirladim çantayı . Koş hazırla kooş😂