TugbaZmn bende 3 haziranda kuzenimle aynı hastanede soğsum çok komik tesadüf bi hikaye olmuss okurken sanki annem yazmış gibi hissettim ahaha

Arkadaşlar 40. Haftadayım son bir saattir ara ara kasıklarıma sancı giriyor ne yapmam lazım

TugbaZmn Hayırlı uğurlu olsun bebişin 🥰 Ben de Antalyadayım da iyi miydi acaba hastane, doktorlar ebeler hemşireler nasıldı çok merak ettim

1_Pandackk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Lumlum çok teşekkür ederiz allah razı olsun canım 🤗 boyum 162 kilom 49du bebişin kilosu 2800 50 cm baş çevresi 34 cm di 🥲

Busekrtl ben ilk doğumumu özelde yaptım bu ikinci gebeliğimde aynı doktora gidiyordum özele sonra kan ve idrar yapılması gerekiyordu mecbur devlete gittim doktorum demişti şehir hastanesine randevu aldım Burcu yağmur arasa sonra orada devam ettim her şey çok güzeldi doktor ebeler hemşireler ne bileyim odayı temizlemeye gelen ablalara kadar ilgililerdi 🥹🤗

ttugcenur1 sancılarını takip et canım 5 dk bir gelirse git direk ilk gebeliğinse

vivivi yaa ne güzel kuzenlerde aynı günde doğabilirin kanıtı 🥹🤣

incim2306 kesiyi hissetmedim inanki ama dikişlerimi hissettim biraz can acıtılıyor ama geçici bir süre korkmayın 🙏🏼🥹

Yenianne95 yaaa çok teşekkür ederiz kuzum allah razı olsun ne mutlu doğumumla gülümsetebildiysem 🥹🤣🤗

Ysmnerszkrbg ilk doğumumda kesi atıldığını ve dikiş atıldığını ben hissetmedim bile ama bu doğumumda kesiyi hissetmedim fakat dikişlerim atılırken hissettim biraz canım yandı sızlamaya birlikte oda idrar yolu enfeksiyonum olduğu İçin öyle olduğunu düşünüyorum şuan o an idrak edemedim tabi şuan 6 gün oldu dikişlerim atmaya başladı tek tel oturup kalkabiliyorum rahat rahat ilk 3 gün zorluyor biraz sonrası kolay inanki ☺️🤗🙏🏼

Karanfill teşekkür ederim ☺️ sancılarım hiç zorlamadı doğumum kolay geçti sancılarımı nefes egzersizi ile karşıladım sürekli sancım geçene kadar ve bebeği yolu gözleyen kim varsa tanıdıklarımda dahil dua ettim içinden 🥹🙏🏼

TugbaZmn oyyy maşallah hayırlı olsun tekrardan gözünüz aydın😍♥️♥️

TugbaZmn Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, ben de bir randevu alayım o doktordan o zaman. Biraz uzak ama ne yapalım artık (:

Karanfill evet atılan kesiye dikiş atıldı ama içtende dikişim var zaten kesi atılmasaydı belki yırtılmam olurdu bilmiyorum şuan turp gibiyim 3 gün zorlandım sadece oturup kalkarken 🤗🤣

Busekrtl rica ederim canım randevu almaya değer bence çok ilgili ultrason kağıdı bile veriyor her seferinde 🤗