Kaderrdiler hahaha o gün bizde güldük bir birimize gecesine doğurdum 🤣 inşallah sende bugün yarın kucağında bulursun evladını 🤲🏻🙏🏼

TugbaZmn ay sağlıkla büyüsünler şehir hastanesinden memnun kaldınız mı? Doğuma giren ebe hariç doktor kimdi nöbetçi ? Bende antalyada yaşıyorum

surprizbebe hepimize hayırlısı olsun kuzum 🤣 güzel geçti güzel anlatıp korkan hamişlere cesaret olur inşallah 🤲🏻🤗

Betusyl doktor nöbetçi Serdar düye bir doktordu ama doğuma gelmedi zaten hızlı ilerledi doğum gündüz uğradı kan sonuçlarıma baktı falan sonra reçetemi yazdı taburcu oldum ben memnun kaldım özel gibi ilgilendiler her şeyiyle ayrı ayrı çalışan herkes temizlikçi ablalara kadar çok Güler yüzlülerdi 🥹🤗🤌🏻

TugbaZmn sağlıkla büyütün bebeğinizi gözünüz aydın 😍 boyunuz kilonuz kaçtı bebeğinizin baş çevresi kaç cmdi merak ettim ☺️

TugbaZmn ilk doğumum olacak nasipse normal bekliyoruz ama dikişlerden korkuyorum ben de batma hissi acıma hissi kaç gün oluyor tuvalete oturunca çok hissettiriyor mu kendisini ve ilerde cinsel ilişki esnasında o dikişler kendisini belli eder mi

TugbaZmn hayırlı uğurlu olsun ne güzel olmuş okurken gülümsedim mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün 💖🧿🥹

Ay dikiş kesi olayı beni çok korkutuyor doğurmak istemiyorum resmen

TugbaZmn bende 3 haziranda kuzenimle aynı hastanede soğsum çok komik tesadüf bi hikaye olmuss okurken sanki annem yazmış gibi hissettim ahaha

Arkadaşlar 40. Haftadayım son bir saattir ara ara kasıklarıma sancı giriyor ne yapmam lazım

TugbaZmn Hayırlı uğurlu olsun bebişin 🥰 Ben de Antalyadayım da iyi miydi acaba hastane, doktorlar ebeler hemşireler nasıldı çok merak ettim

1_Pandackk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Lumlum çok teşekkür ederiz allah razı olsun canım 🤗 boyum 162 kilom 49du bebişin kilosu 2800 50 cm baş çevresi 34 cm di 🥲

Busekrtl ben ilk doğumumu özelde yaptım bu ikinci gebeliğimde aynı doktora gidiyordum özele sonra kan ve idrar yapılması gerekiyordu mecbur devlete gittim doktorum demişti şehir hastanesine randevu aldım Burcu yağmur arasa sonra orada devam ettim her şey çok güzeldi doktor ebeler hemşireler ne bileyim odayı temizlemeye gelen ablalara kadar ilgililerdi 🥹🤗

ttugcenur1 sancılarını takip et canım 5 dk bir gelirse git direk ilk gebeliğinse