Birde Pozitif normal doğum hikayesi bizden gelsin 🥹👶🏻
TugbaZmn ilk doğumum olacak nasipse normal bekliyoruz ama dikişlerden korkuyorum ben de batma hissi acıma hissi kaç gün oluyor tuvalete oturunca çok hissettiriyor mu kendisini ve ilerde cinsel ilişki esnasında o dikişler kendisini belli eder mi
TugbaZmn hayırlı uğurlu olsun ne güzel olmuş okurken gülümsedim mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün 💖🧿🥹
Ay dikiş kesi olayı beni çok korkutuyor doğurmak istemiyorum resmen
Arkadaşlar 40. Haftadayım son bir saattir ara ara kasıklarıma sancı giriyor ne yapmam lazım
Busekrtl ben ilk doğumumu özelde yaptım bu ikinci gebeliğimde aynı doktora gidiyordum özele sonra kan ve idrar yapılması gerekiyordu mecbur devlete gittim doktorum demişti şehir hastanesine randevu aldım Burcu yağmur arasa sonra orada devam ettim her şey çok güzeldi doktor ebeler hemşireler ne bileyim odayı temizlemeye gelen ablalara kadar ilgililerdi 🥹🤗
ttugcenur1 sancılarını takip et canım 5 dk bir gelirse git direk ilk gebeliğinse
Yenianne95 yaaa çok teşekkür ederiz kuzum allah razı olsun ne mutlu doğumumla gülümsetebildiysem 🥹🤣🤗
TugbaZmn Allah bağışlasın. Sancilariniz çok zorladı mi
Ysmnerszkrbg ilk doğumumda kesi atıldığını ve dikiş atıldığını ben hissetmedim bile ama bu doğumumda kesiyi hissetmedim fakat dikişlerim atılırken hissettim biraz canım yandı sızlamaya birlikte oda idrar yolu enfeksiyonum olduğu İçin öyle olduğunu düşünüyorum şuan o an idrak edemedim tabi şuan 6 gün oldu dikişlerim atmaya başladı tek tel oturup kalkabiliyorum rahat rahat ilk 3 gün zorluyor biraz sonrası kolay inanki ☺️🤗🙏🏼
TugbaZmn kesi atmasalardi muhtemelen dikişinizde olmucakti. Attıkları kesiyi dikmisler sanırım.