39+3 haftalıktık 03.06.2024 tarihinde yine hiç bir belirti ağrı sancı herhangi birşey yok gelen giden yok tabi biz akrabalar falan parkta çocuklar oynarken oturduk saat 23:30 kadar falan sonra evlerimize geldik kayınvalidem 1 sokak ilerimizde oturuyor görümcemle ben alt üst aynı binadayız aynı zamanda görümcemde hamile onun günü bile doldu ama oda doğurmadı biz bir birimizle dalga geçiyoruz dişleri çıkınca doğuracağız yok askere giderken doğuracağım falan diye 🤣 bende Sibel’e hep (Görümcem) kız birde aynı gün doğurup aynı odada yatmamız yok mu diyordum 🤣 neyse konumuza gelelim evlerimize geldik saat 00:00 falan oldu kızım 3 yaşında ona süt yaptım uyudu bende uzanayım öyle biraz tv biraz telefon bakıp uyuyacağım yatakta kızımın ayak ucuna uzandım saat 00:30 a geliyor aniden benim oğlan aşırı hareketlendi falan karnımda sonra rahmimden resmen pıt diye ses geldi duydum ve hissettim onu balon patladı resmen öyle birşey dedim bir lavaboya gideyim ya nişanım geldi yada akıntıdır diye tahmin ettim zaten sabah nst randevum vardı lavaboya gittim istemsiz bir şekilde su ve kan geldi benden eşime seslendim suyum geldi diye eşimde şaşırdı şaka yapıyorsun şimdi ne yapacağız dedi bende doğuruyorum galiba dedim eşimde hastaneye gidelim mi dedi bende dur ben bi mutfağı falan toplayayım dedim geçtim mutfak topluyorum o esnada o sıra bana sancı gelmeye başladı eşim kayınvalidemi aradı 5 dk arabayla geldiler bizim arabada şanş ya sanayide o gün kayınvalidem çıktı yukarıya hadi boşver alın eşyaları gidelim hastaneye dedi kızımı görümceme aşağıya bıraktık uyumuştu zaten aldık puseti valizi çıktık yola arabada bana 5 dk bir sancı gelip gidiyor o esnada derin derin nefes alıp veriyorum sancılarımı öyle karşılıyorum Antalya şehir hastanesine gittik kadın doğum acil bölümünden giriş yaptık beni içeriye aldılar bebişin kalp atışlarına baktılar sonra açıklığıma baktılar 8 cm 😮 ben şok hemen damar yolu açtılar beni doğumhaneye çıkartacaklar sedyeyle götürüyorlar üzerimdeki elbise duruyor hala neyse oradan çıktık doğuma doğru eşim kayınvalidem kaynımda asansörle geliyor arkamızdan doğum odasına girdim özel gibi yatakta tek kişilik odaya alındım 2 ebe geldi sohbet muhabbet müzik açtılar falan bekliyoruz sancılar gelip gidiyor 9 cm oldu açıklığım o sırada saat 02:00 geçti bu süre zarfında evrak falan imzalıyorum bir yandan sonra sancılarım yine geliyor ıkınmamı söylediler ebeler çoğaldı falan odada 4 5 ıkınmada kesi atılarak saat 02:39 oğlum doğdu 2.800 gramdı 50cm boyu vardı ufacıktı doğumun çok kolay oldu nasıl oldu anlamadım sancılarımı nefes egzersizi ile karşıladım hep sadece atılan kesi çaprazdı sağ tarafımda ve idrar yolu enfeksiyonum olduğu İçin dikiş esnasında canım yandı iğne ve sprey yapmalarına rağmen ellerini falan tuttum bırakın doğum yaparken canım yanmadı falan diye hatta ağlamışlığım bile vardır dikişten çünkü ilk kızımda 3 dikişim vardı bunda daha çok garipsedim bebişimi getirdiler emzirdim 🤣 herşey bitti odaya çıkartıldık uzandım dinlendim bebişte dinledi sabah oldu kahvaltımız geldi yedik Sibel’le (Görümcem) görüntülü konuştuk kızım uyanmıştı kardeşini gösterdim şaşırdı anne sen hastaneye gittin doğum yaptın mı dedi 🥹 evet kardeşini aldım gelecek misin dedim evet dedi tamam halan getirsin seni dedim görümceminde nst vardı zaten geleceklerdi neyse gelip gittiler kızım kardeşini gördü tanıştılar falan akşam üzeri Saat 17:00 gibi falandı eşim aradı konuştuk sibelinde sancıları tutmuş galiba oda doğuracak dedi 🤣 hemen aradık evet 5 dk bir sancım gelip gidiyor dedi dedik manyak çık gel hastaneye sonra geldi falan çocuklarını kaynanasına emanet edip zaten aynı evde kalıyorlar hastaneye girişi olduğunda ben hemşirelere söyledim odaya kimseyi almayın Görümcem doğumda şuan yanıma alır mısınız mümkünse diye hemşire tamam ben ayarlayacağım onu dedi sonra akşam saat 7 buçuk gibi falandı doğum yapmış Sibel’de 2 saat sonra getirdiler yanıma onuda aynı odada yattık ben Sibel kaynanam 🤣 bir anne bir kızı ve gelini aynı odadaydık şaka gibi istesen böyle tutturamazsın günü zamanı 🤣 04.06.2024 doğum yaptık kızlar evet canınız yanıyor ama korkulacak bir şey olmadığı kesin sancılarınızı sakince karşılayın her şey zaten akıp gidiyor saatler sonra 🥹🙏🏼 Ben oğluma kavuştum sizde sağlıkla bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah en büyük duamda doğumda da olduğu gibi allahım bebek sahibi olmak isteyen kim varsa kucağını doldursun boş bırakmasın 🤲🏻🥰 biz 5 günlük olduk göbek bağımız düştü dün bugün bıcı bıcı yapıp rahatlayacağız hepinizi öpüyoruz 💋