• Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum

Aysegulserdar yahu ben misafirLerm war onLarLa iLgilendm gittiler bi geLdm ağızLarına yapışmış ismim anca dönme dolap gibi tekrar edip duruyolar canları kawga istiyo heraLde yoksa postu açandan gayet kusura bakma deyip affını diLedm oda kabuL etti ama bunLara ne oLuyosa çözemedim

Edirefp bende cildiriyorum bu kadini gordukce. @adm su bayan her konuda kavga cikariyor bu kac oldu hatirlamiyorum lutfen müdahele edin artik..

Edirefp 😘😘😘 ah cnm çok üzüLdm inadına burdayım doğursam da burdayım geLip gidip postLarına yorum yapcam 😘😘

Um07 Ya birşey yeyince biryerine dokununca yediğin şeyin lekesi oluyor diyorlar, ben ilk kez burda duydum arkadaşlar insanlık hali kaşıyorsun dokunuyorsun yüzüne hiç bir şey yemeyelim o zaman gül vs koklanmaz biliyorum ama balık yeyip dokununca balık lekesi diyorlar aklıma acayip takıldı var mı böyle birşey.😒

Edirefp çok merak ettim konuyu açan hanfendiye karşı rencide edici ne yazdım acaba ? Tam tersine açık yazdı diye ne diye bu kadar tepki veriyorsunuz diye yazan insanlara uzunca yazdım açılamaya çalıştım bundan dolayı diye öğretmensiniz ama k.bakmayın sizden daha kibar ve açıklama yapmaya çalışarak konuşan benim

deletedmom11 siz postu açan arkadaşla birbirinizden özür dilediyseniz konunun uzamasına gerek Yok canım konu nerden nereye geldi herkes sakın olsa problem olmayacak.

Esa bizi kanka sandıLar cnm seni tanımıyorm ama bence boşuna yorma kendini bebeğin için görmemezLikden geL ne kadar yazarsan o kdr bişi sanıyoLar 🙈🙈

• Esa bunu beğendi.

Enmutluannee aynı görusteyiz diye yazmak istedim bunun için illa kanki olmaya gerek yok ayrıca kanki olsak bile nolcak oyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez

deletedmom11 tamam sakın olun ve lütfen birbirinize iğneleyici laflar sokmayın kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundayız birbirimize herkesin görüşü düşüncesi Farklı olabilir

Esa benim öğretmenliğimi sorgulayan sözleşmeli arkadaşlarımı öğretmen saymayan biri bana kibarlıktan bahsedemez. Bana bişey yazmayın gerilmeye başladım artık

😂😂 ay kahkaha attm yeminLe benden kaç yaş ufaksınız ne diye muhattap oLuyosam töbe töbe neyse ya sustm sustm gerçekden ama beni görünce çıLdıranLar görmeye dewam edecekLer napim sıkıldıkça burdayım bebek yüznden yatınca yattığm yerden takıLcam burda 😂😂 iki insan hoşlanmıyo diye gerçekden ihtiyacı oLan kişiLer sizin yüzünüzden yardımsız kaLmamaLı

Edirefp Sanırım sözleşmeli öğretmenler eğitim Fakültesi bitirmiş olmuyor mantıksızlığın daniskası. 😉

Edirefp lütfen arkadaşım sizde sakın olurmusunuz. Konu konuyu açıyor ve herkes geriliyor konu gruplaşarak laf alışverişine giriyor lütfen herkes birbirine saygı duysun🙏🏻