Esa tecrübeniz olabilir eyvallah ona saygımız var ama karşı tarafın bilgisine yanlış öyle bişey yok deme gbi bi huyunuz sizin gbi bi kaç kişide bende onu anlamıyorum geçen 9 ay doktorum folik asit verdi diyorum beni cahillikle koyunlukla suçlamış bi arkadaş bide birbirinizin yazılarını beğenmişsiniz bana karşı olan. Folik asidi git sana eczacı bile söyler 90 günlük mü vereyim 30 mu çnkü bazı hamileler 3 ay bazıları 9 ay kullanır derler ama ben kullanıyorum deyince öyle bişey yok. Yok git doktorunu değiştir yok koyun gbisin doktor ne derse onu yapıosun falan yazdı arkadaş böyle etrafınıza bi saldırma bilgilerini aşşağılama durumu var çözemedim yani sırf bu yüzden bende soğudum şu formdan.
Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
Edirefp hiçbir öğretmen karşısındakine cahil demez tabi sözleşmeli falan değil harbi öğretmense. Bu konuyla @deletedmom11 ile tartışmanız için demiyorum kullandığınız kelime için diyorum çünkü birisi cahilse bile bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ve bi öğretmen ne olursa olsun öğretir size gelen öğrenci bilgisi olmadan cahilce bişey söylediğinde cahil mi diyorsunuz yoksa yargılamadan severek öğretiyor musunuz ? Umarım bir gün benim çocuğum sizin gibi bi öğretmenin öğrencisi olmaz
deletedmom11 hı hı kesin öyledir ☺☺🙈🙈 kendinize başka uyduruk meslek bulun zira sizinle meslektaş olma fikri bile felaket.
Edirefp öğrenciLerinizide kendinz gibi yetiştiryosanız gerçekden meslekden siLinmeniz Lazm iyiki sizin gibi bi öğretmenm yoktu 🤗🤗 neyse dedğm gibi kendi kendini ye bi köşede ben çekiliyorm uğraşamıcam
Esa bunu uygun bir dille anlatmak önemli olan bazı arkadaşlar var görüyorum bakıyorum saldırmak için konu konu geziyorlar gibi ben şuan ilk defa böyle bir tartışma içerisine giriyorum yine muhalefet olmazdım ama bayana üzüldüm bazen insanlar çok acımasız ve karşıdaki cevap verdiğiniz hamile bir melek Allah’ın emanetini taşıyor ayıp değil mi rencide etmek ?
Edirefp yemin ederim duygularima tercuman oldun 😂😂 yeter biktim
Bayanlar birbirinizi üzüp kırmanın bi anlamı yok lütfen yani bu konu kapansın bence sakin olursanız sizler için iyi olucak hepiniz hamilesiniz sonuçta strese giriyorsunuz hem kendinizi ve bebeğinizi hemde karşı tarafı ve bebeğini strese sokuyorsunuz sizin gibi aklı başında insanlara kavga etmek yakışmaz lütfen 🙏🏻 sakin olun 🙏🏻
Esa gayet kadrolu MEB’e bağlı öğretmenim ve öğretmenliğide sizin gibi çirkef sadece karşısındakini kırmak için konuşan insanlardan öğrenecek değilim. Ayrıca sözleşmeli yada sizin iğrenç tabirinizle harbi öğretmen ayrımı yapmak size düşmez. Gereksiz konu dışı yorum yapmayın kendi tavrınız insanlara yaklaşımınız çok güZelmiiş gibi bide bana akıl vermeyin. Aklınızı kendinize saklayın.
deletedmom11 her konuda miksersin farkinda misin nerde tartisma sen orda sanirim kaostan besleniyosun 🙂
Belliki @Esa ve @deletedmom11 kanki birbirlerini savunuyolar haklida değiller gereksiz yere uzatmaya gerek yok herkesin kendi hakkı kendi sorunu
Edirefp bende 9+5 hamileyim 4 haftadir bu uygulamayi kullanıyorum ve hep aynı isimler kavga ediyo
Betulsarda he canım napcan battımı
- Düzenlendi
Esa umarım benimde sizin gibi bi velim olmaz çünkü çok çatışırız. Sizde çocuğu kendiniz gibi yetiştirirseniz çocuğa yazık. İnsanlara saygısı olmayan biri olur çıkar oda. Keşke imkan olsada öğretmen nasıl olunr çocuk nasıl yetiştirilir size öğretebilsem yada öğrencilerimin beni ne kadar sevdiğini gösterebilsem. Ama malesef
deletedmom11 canim cok batiyor 🙂 usluba bak iste ne guzel milletin ogretmenligine laf yapcagina uslubuna bak hahaha 😂🖐🖐
deletedmom11 Canım lütfen sakin olmaya çalışırmısın kimsenin kalbi kırılmasın 🙏🏻
Postu açan değiLde kendine dert etmiş insanLarın kawgaya girişmesi de bi ayrı dert hadi size iyi eğLenmeLer sanaL dünyanızda !! Benm işim gücüm war ! ÖğretmenLiğide başka işide bura yapın 🤗🤗 ha bu arada Bu kadarda yırtınmayın umursanmadığınız için boşuna strese giriyosunuz 🙈🙈
Betulsarda bide öğretmenmis😂😂😂
Enmutluannee ben bu kadına tepkimi her zaman dile getiriyorum benide görmüş olabilirsiniz. Yaptığı yorumlar insani çileden çıkarıyor
Enmutluannee lütfen sizde sakın olurmusunuz 🙏🏻