deletedmom11 amin kuzum ecmain
Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
Enmutluannee bende 🙂 sadece gülüyorum...
Kızlar hepimize çok teşekkür ederim rabbim hepinizden razı olsun evet kirildim biraz bazı söylentilere ama olsun telafisi oldu herkes bana patladı olması gereken varmış olmuş sorun yok benim için ben biraz bilgisiz olduğum için bilgi edinmek istedim çünkü basit gelebilir ama korktum bende böyle birisiyim işte ama ben bu pstu siz kavga edin diye açmadım kalplerimiz kırılsın diye açmadım herkese çok teşekkür ederim hepiniz çok iyisiniz rabbim tez zamanda sizleri evlatlarına kavuştursun inşallah bebeği olmayanada rabbim en güzel şekilde hayko şekilde evlat nasip etsin inşallah 💕🙏😍
- Düzenlendi
deletedmom11 Siz nasıl gereksiz bir insansınız? İnsanların morallerini bozmaktan, boş boş yorum yapmaktan başka ne bilirsiniz? Bir konuya giriyorum sizin saçma sapan cahilce yorumlarınıza denk geliyorum. Siz buraya tartışma çıkartmaya, dalga geçmeye geldiniz sanırım başka bi amaç göremiyorum yazdıklarınızda. Biri size cahil demiş kesinlikle katılıyorum, siz tabi cahil kelimesini anlamamış konuyu oxford a falan bağlamışsınız hoş bu cevabınızda sizin cahil olduğunuzu gösterir. İstediğiniz cevabı yazabilirsiniz sizin ne kendini bilmez kişiliğiniz ile ne de cahilce konuşmalarınıza cevap vermeyeceğim. Susmanın erdemlik olduğunu bilenlerdenim.He bir de seviyenize inmek istemem. Tekrar tekrar söylüyorum. Allah çevrenizdekilere sabır versin. 👊👊
Esa tamamda bunun ayrımını yapmak sana düşmez senin üzerine vazife değil. Devlet yapar bunun ayrımını. Sözleşmeli öğretmenlere laf atacağına madem öyle sende 2 yıllık bi iletişim fakültesi bitirseydiniz sende öğretmen olsaydın ozaman. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş terbiyesizliğin bu kadarı. Bu kadar kapı gibi öğretmenlik diploması olanlar atanamayıp açıkta kalırken hiç bi okulun 2 yıllık mezun birini öğretmen diye okuluna aldığını görmedim ben. Daha fazla terbiyesizlik yapma öğretmenlerede laf uzatma kadroluymuş sözleşmeliymiş diye.
HlyaracGzel yaw hee hee işine bak destan yazmiş cwp wermeyi istemeyene bak hadi uğraşamam 🤛🏻
deletedmom11 Cahilciğim öpüyorum seni 💋 kıyamam işine gelmeyince ne de güzel susar otururmuş aferin kız sana 👍👏
- Düzenlendi
YazCilegi Acil yazıp evhamlandırıyomu canım sende garip bi çıkış yapmışsın kalkıp kızın evinemi gidiceksin neye bu kadar evham ☺ O an cevap almak istemiştir acil yazmıştır sanki acil yazanlar için burda hazırda bekleyen ambulanslar filanmı var boşa geldi olsn. Gir oku veya okuma seni ilgilendirir.
deletedmom11 gamze sende ins vardi dimi
husniyealtun he abLa warda 😂 pek göresin geLeceği resimler yok 😂😂 kendi resmim hiç yok 😂 hep mesLek işLemLer war
- Düzenlendi
deletedmom11 ben zaten resim vs bakmak icin demedim canim. Bende hic bisey yok paylasim namina. Arkadasligimizi platform dışına tasirmiyiz dusuncesiyle sormustum. Iletisimin daha kolay olmasi ve bazen olabilecek daha farkli konularda sohbet edebilmek icin. Bisey sormak istiyorsun ama burda herkesin gözü onunde soramıyorsun sonucta. Ve konusmalarin hep kavgaya sana bana baskasina satasilmasina donusmesinden cok sıkıldım. Gecen gun kadincagizin biri bir hadis diye gecen sozu yalan hadis diye kesti atti. Bende dedim ki bu kadar net konusmaya bizim curetimiz olmamali ilmimiz yetmez. Hani dikkat etsen. Bu sozumle ne dilsiz seytan olabileceğim kaldi ne baska seyler. Yazdiklari cevap bildirimlerine girmedim bile artik okuyup iyice daralmamak icin.Birde mutlaka taraf olman lazim. Sıkılmaya iyiden iyiye basladim.Ben düzgün seviyeli sohbetler paylasimlar olsun isyiyorum ama biri cikip mutlaka buna engel oluyor. Platformdan o yuzden cikma dusuncem varda.. Onun icin sormustum canim madem iş ins in bosver o zaman😉
husniyealtun ha yok ekLeyebiLirsin sıkıntı değiL ama benm isim hollandaca sen wer ben ekLeyim buLamazsın şimdi beni 🤗 bende kendi resmimi payLaşmıyorm artk kimseyede payLaştırmıyorum dünyada werilen pozLarın diğer tarafda gösterimi fiLm tadında diye 😂 bi yazı okumuştm hep siLdm resmLerimi iş için bıraktm burdanda bi kaç kişi ekLi sadece onlarda biri gamze diğeride arkadaşLar soruLarı oLunca yazıyoLar DM den 🤗 burdan bende daraLdm iyice dönmüyorum postLara artk kendi kendini yesinLer üstte haLa çemkirenLer war 😂 tınLamıyorum beni susturdm sanıyoLar haLbuki kaaaLe aLmıyorm garipLeri
deletedmom11 allah aşkına git instgarmda takıl o zaman nasil kendini beğenmiş kesin resimlerinde pis diye paylaşmıyorsundur eminim
Enmutluannee ay haLa beni takip ediyo bu kadın kahkaha attım resmen 😂😂😂 ne yazsa da çemkirsem diyo abla bu kadın yapıştı bırakmıyo 😂😂😂😂 töbe töbeee
husniyealtun 😂😂 ayrıca resimlerim haddinden fazLa güzeL oLduğu için günah olduğu için siLdim artık koymuyorum 😂 sen ekLe beni ben sana göstercem kendimi wer ekLeyim abLa sen buLamazsın yabancı olduğu için 😂😂 ay nasıL güLdm bak şimdi bunada çemkirecek dayanamayacak hahahahahahhaha
Enmutluannee tamam anLadm çemkirmeyi sewiyosun da beni takip etmekden wazgeç 😂😂😂 şişersin bişi yazmasan 😂😂 emoji atıpmı rahatLıyon 😂😂😂 neyse ya kendi kendini ye byyy
husniyealtun ekLiyorm abLa şmdi 🤗🤗 buraya yazmayak baksana haLa atLıyoLar bezdimmmm 😂😂