husniyealtun ha yok ekLeyebiLirsin sıkıntı değiL ama benm isim hollandaca sen wer ben ekLeyim buLamazsın şimdi beni 🤗 bende kendi resmimi payLaşmıyorm artk kimseyede payLaştırmıyorum dünyada werilen pozLarın diğer tarafda gösterimi fiLm tadında diye 😂 bi yazı okumuştm hep siLdm resmLerimi iş için bıraktm burdanda bi kaç kişi ekLi sadece onlarda biri gamze diğeride arkadaşLar soruLarı oLunca yazıyoLar DM den 🤗 burdan bende daraLdm iyice dönmüyorum postLara artk kendi kendini yesinLer üstte haLa çemkirenLer war 😂 tınLamıyorum beni susturdm sanıyoLar haLbuki kaaaLe aLmıyorm garipLeri
Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
deletedmom11 allah aşkına git instgarmda takıl o zaman nasil kendini beğenmiş kesin resimlerinde pis diye paylaşmıyorsundur eminim
Enmutluannee ay haLa beni takip ediyo bu kadın kahkaha attım resmen 😂😂😂 ne yazsa da çemkirsem diyo abla bu kadın yapıştı bırakmıyo 😂😂😂😂 töbe töbeee
husniyealtun 😂😂 ayrıca resimlerim haddinden fazLa güzeL oLduğu için günah olduğu için siLdim artık koymuyorum 😂 sen ekLe beni ben sana göstercem kendimi wer ekLeyim abLa sen buLamazsın yabancı olduğu için 😂😂 ay nasıL güLdm bak şimdi bunada çemkirecek dayanamayacak hahahahahahhaha
Enmutluannee tamam anLadm çemkirmeyi sewiyosun da beni takip etmekden wazgeç 😂😂😂 şişersin bişi yazmasan 😂😂 emoji atıpmı rahatLıyon 😂😂😂 neyse ya kendi kendini ye byyy
husniyealtun ekLiyorm abLa şmdi 🤗🤗 buraya yazmayak baksana haLa atLıyoLar bezdimmmm 😂😂
deletedmom11 ya evet ne bu anlamadim. Geceden beri konu değişti bunlar bizim sohbetin arasina girmekten vazgecmediler. Allah hidayet versin ya ne diyeyim...
[bilinmeyen] 😆
Enmutluannee ya bence hiç uğraşmayın. Kendinizi bu gibi edepsizler için yormaya değmez. Kendisi edepten bi haber mahalle karısı gibi ortalığı karıştırma derdinde. Bide nedense kendisinin sürekli takip edildiğini falan yazıyor. Aslında beyin olsa her konuya yorum yaptığını insanlar da ister istemez okuduğunu düşünebilirdi. Düşünebilirdi dedim pardon. Düşünmek beyinin işidir!
HlyaracGzel hahah çok doğru🤣🤣
YazCilegi
İnsanların üstüne gitmeyin bence bu kadar. Yanlış yorum saçma yorum yapabilir acil yazılmayacak bir durum olabilir ne olursa olsun cevap vermek zorunda değilsin kimse kimseye o da hamile bir arkadaş hamile bir bayanın üzerine bir sürü insan aynı anda gidip onun modunu düşürmek insanlığa sığmaz kendi yanlış yaptığını farketmiştir zaten
HlyaracGzel ya egolu, bosa ego. Tuhaf biri ben diyorum bu kadin mikser diye. Baska insanlarda diyince gruplasti oluyor gorunen koy klavuz istemiyor. Sen kimsim bu neyin havasi ya? Hakaret ediyo uslubu kotu biz uyarınca laf yapinca batti mi oluyo heee batti napcan cikarcakmisin. Mahalle karisi resmen
deletedmom11 kiz bunlar seni yicekler 😂😂 sana iyice kıl olmuşlar naptın kiz kadinlara😂
Esrakayikci ay etiketLemesen bakmam artık o kadar saçmaLık yani 😂 kız kendi kendiLerini yediLer bende anLamadımki hüsniye abLayLa sohbet ediyoz araya haLa Laf sokuşturuyoLar tın tın tın mahaLLe karısıyım La sizene amaaa sokak ağızLıyım sizene kafayı yemişLer cidden psikoloji bitmiş bunLarda acıdım haLLerine o yüzden karşıLık wermiyorum 🙈🙈 şimdi bak neler dicekler daha bu msjın aLtına 😂tutamıyoLar bacım ağızLarı cırcır oLmuş 🙈 neyse boşwer sende ben dedğm gibi görmüyorm değmez
deletedmom11 yuru be allahin seviyesizi.
deletedmom11 rezilsin ya rezil. Edepszi arsız. Sus be kadın sus ya! Biraz edebini topla, ahlaksızlığın lüzumu var mı? Kadınlığını bil, annesin anne! Bir kadının edebi olmazsa hiç bir şeyi olmaz. Yazık ya 👊
Esrakayikci siz de çanakçısısınız galiba !
HlyaracGzel senin edepsiz oLduğun gibimi çanakçı 😂 ay haLa Laf yetiştiriyosunz bitmediniz bi git başka yerde otLan yeter ya gerçekden baydınız uğraşmayın ne yazıp çizdiğim size batmıyo
HlyaracGzel edepsizLik ne demek türkçeden haberiniz warmı hayırdır edebi sizdenmi öğrencem sizde oLmayan birşeyi başkasına ifade etmenizde ayri bir ironi 😂 neyse sende öt burda ben doLaşıyorm uğraşamıcam hadi cwp yaz yine kız çekinme çemkirrrr 😘😘
HlyaracGzel evet lazim mi cekemeyenlere çanak anten takiyorum