• Gündem
  • Tüylerim diken diken ağlıyorum 🥹

Adabp ozel hastanelerde devletten para almak için yoğun bakıma yatırıyor çocukları çünkü yoğun bakımda yatan her bebek için devlet o hastaneye para ödüyor özel bile olsa bu böyle bu bütün hastaneler için geçerli malesef son yıllarda artan bir durum sadece devlette olan bişey değil yani Allah iyilerle karşılaştırsin

Pamuk evet savaş açtım çünkü özel hastaneler ile anlaştım bana bu karalama sonucunda ödeme yapacaklar 🤣🤪👏

Pamuk asıl özeller daha çok yapıyor bunu özel hastaneyede para ödüyor devlet yoğun bakım için. Saptırma haberler yine

Adabp Banada ayarla bir özel 😂😂
        Ya işin şakası tek sizin için değil saçma sapan postlar görüyorum.Tabi siz bilgilendirme için açmışsıniz.Genelleme soyledim.

Pamuk evt haklısınız özel hastaneler devletten para koparmak için kuvezde bekletiyorlar tabi bazıları
          Benim oğlum küvezde kaldığı zamanlar bende öğrendim bunu
          Ama bazı devlet hastaneleri çok baştan salma gerçekten artık şansa kalmış bisey

Pamuk iyi olan devlet hastaneleride var kötü olanda devlet özel farketmiyor önemli olan iyi bir araştırma sonucu gitmek

Pamuk gerçekten çok etkilendim o üzüntülü halimle uyarayım milleti dedim yoksa ben şükür doğumumu yaptım hayatımda iğneden korktuğu için aşı bile olmayan panik ayağı kan tutması olan ben göZüm açıktı her an ağrı bile hissetmedim bebeğimi korumak için ben bu durumlardan dolayı dedim yoksa herkes zaten bebeğini korur ayrıca bir durum olmasın diye…♥️ 💐🥰

Lenay223 iki yakaları bir araya gelmesin bizlerden uzak

Lenay223 iki yakaları bir araya gelmesin bizlerden uzak

Yusbus 9 aylık karnimla Koridorda doguracktim neredeyse Ama öncelik kimindi suruyelilerin afganlarindi . Düzenli sancıyla acile gittim suyun gelince gel dediler kovaladilar . Gebeliğim riskliydi Gebelik zehirlenmesinden şüphelendikleri için kan verdim Yada neyse adını unuttum 15 güne sonuç çıkar dediler 37 . Haftaya denk geliyordu tamda o gün alırız Sonuç kötüyse dediler kanımı kaybetmişler Bı daha aldılar kan Riskli dedikleri halde İkimizinde ölüm riski vardı eğer sonuç kötüyse sonuç çıkmadan doğumum oldu Doğumda ölümden döndük Çok zordu Ve anlattiginiz gibi Ebeler elleyip elleyip defolup gitti suyum geldi Saatlerce umursamadilar En son Bebeğim sıkıntıya girince mudahele ettiler o müdahaleyi öncede yapabilirlerdi saatlerce Neler yaşattılar. Amaç korkutmka değil Ama Göz göre göre Aynı şeyler yaşansın istemememk . . .

ayanarta1 anladınız mı haberi???? Mesele özel devlet değil işbirliği içindeler devlet özelle anlaşıp gönderiyor göndernede alanda işbirliği içinde

Adabp Çok haklısın,Allah iyi insanlar çıkarsın karsimiza💜

Adabp anladım ama siz devleti kotuluyor gibi anlatmışsınız ben oyle anladım

Pamuk Devlet hastanesi mi uzak kalinmali karalama vs değil Kaç kere denk geldim Kadının doğumu baslams çocuğun kafası çıkacak nerdeyse Uyuşuk uyuşuk Umursamaz tavirla haraketleri var biri değil kaç kere acile denk geldiysem hepsi aynı Gozlerimden yaşlar dokuluyor Duzneli sancım var hastaneye gidiyorum O halimle resmen kovaladilar hastaneden suyun gelsin gel diye 9 aylık karnimla Sabah 6 dan 1 e kadar bekliyodum niye suryeliler afganlar öncelikli çünkü Aman işte öyle

Adabp Hatay’da yaşıyorum ben canım kesinlikle araştırılmalı, eğer bile bile ise en ağır cezayı almaları lazım. 😓

Deletedmom_116 evet evet sonunda anlayan biri amacım kimseyi korkutmak kötülemek eleştirmek değil arkadaşlar yaşanılan şeyi anlatıyorum ki aynı şey sizinde başınıza gelebilir gelmesin diye iyice araştırıpta gidin bir çok hatayı görüp üstünü örten hastaneler doktorlar var aynı şeyleri kim bilir daha kaç kişi yaşayacak yazık günah değil mi insanların canlarıyla oynuyorlar Allah herkese önce insanlık ve merhamet versin ama nolur devlette olsa özelde olsa araştırıp gidin lütfen