Tugbacim34 amin dövecekler sanki sanki yabancı ırkız yabancıya bile daha iyiler
Tüylerim diken diken ağlıyorum 🥹
Eceliza3434 gerçekten yazmak için yazıyorsunuz adama demezler mi kim bu konuşmaları yapan böyle absürt konuşmayı haber mi yapacaklar dayanaksız hiç yere siz gözü kapalı inanın
Adabp keşke hiç görmeseydim içim acıdı 3 evladım var en küçüğünü 26 gün önce kucağıma aldım kim bilir o bebeklerin anneleri ne zorluklarla dünyaya getirdi belki tedaviyle hamile kalıp zor süreçlerden geçti insanlar para için napacaklarını şaşırmış hiç mi vicdan merhamet yok bunlarda rabbim yanlarına bırakmasın rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın😣
Adabp bu sizin icinde gecerli ne diye böyle bi korku absürt hikayeler birakiliyor buraya anlam
Veremiyorum gercekten de adama mi baska birine mi ben sorguluyorum neden gönderiliyorum hadi gönderildim bos bulundum bi bakarim hangi sartlarda nereye :)
Eceliza3434 absürt ne demek gerçekten kelime ve anlamlarına çok takıntılıyım kelimeyi düzgün kullanamamandan belli anlayıp anlamaman 😘
Adabp duymuştum ama doğrumu değilmi bilmiyordum bayadir da haber zlemiyorum beynimden vuruldum k
Adabp absürt yanlismi yazdim yoksa türkce anlasilmayan bi kelime mi? Ben türk degilm türkiyede okumadim hic bir zaman ama anlasildigimi düsünüyorum … sadece burada buladar cahil yada kafasi karismaya korkmaya insan müsaitken sag sola korku salmayi dogru bulmadigimi belirtmek istedim ben 500-1000 bebek ölüyormus bidi bidilarina inanmiyorum sahsi fikrim konuyuda kendim icin kapatiyorum.
Adabp iyi gunlere kalmadik gercekten bize bizden sonrakilerin Allah yardimcisi olsun biz kime guveneceg8z sagligimiz icin cocklarimiz icin soyletlrmisiniz
Eceliza3434 tamam prof tamam
Sessizlik-21 Allah yardımcımız olsun