Anneler bir haber dinledim şuan şoktayım devlet hastaneleri yoğunluktan güya yenidoğan bebekleri özel hastanelere sevkini yapıyorlarmış devleti dolandırmak için 506 bebeğin ölümü olmuş doktorların hemşirelerin konuşmalarını okudum iyi değilim Allah kahretsin sizi katilller
Tüylerim diken diken ağlıyorum 🥹
Adabp Ya Allah kahretsin inşallah sebep olanları 😭 haberi ilk izlediğim zaman aklıma bir olay geldi, geçen sene kasım ayında teyzemin gelini doğum yaptı, nefessiz kalmış devlet hastanesi de özele sevk etmiş, durumu iyiydi hatta eve getirdiler, sonra çocukta anomali bir durum sezmişler, sağlık ocağına götürmüşler, götürdüklerinde bebek ölmüş acaba onu da mı bile bile yaptılar diye düşünmeden edemedim. 😭
Adabp katil bunlar yazık günah ya minicik bebekler
Adlaksy özel hastanelerin çoğu para için sezeryan yaptıklarını duyduğum için
33+ dan beri gebelik zehirlenmem var 38+0 şuan pazartesi planlı vajinal doğum yapıcam kd doktorum meslek hayatı boyunca planlı sez yapmamış zorunlu hal dışında insanların karıştırdığı şey her hastaneyi özel hastane sanmaları bence,kimi yarı özel yarı devlet kimi poliklinik gibi bir şey kiminin adını o semtte yaşayandan başkası duymamış ben Altunizade acıbademe gidiyorum gerçekten asırlardır gidiyorum hemde anne bebek dostu tamamen hastanem hani hangi özel olduğu ya da gerçekten özel mi oda önemli
Balbebek012 yaaa aynen
Adabp Allah çocuklarımızı bizleri içinde Allah korkusu olan insanlara denk getirsin 🙏
yeschef-13 evet çok doğru
sacmalamakizim ben olanı anlatıyorum ve sadece bunları yaşayan tek kuzenim değil sülalemde devlette doğum yapan bir çok kişi var ve sıkıntı çekti hepsi sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım amacım kimseyi korkutmak değil yanlış anlaşılmasın sadece devlete göre özel çok daha iyi he bu arada devlet hastanesinde beyaz kod yedim hemde sebepsiz yere riskli bir gebeliğim var muayene olmaya gittim sıra bekliyordum tahlil sonucum çıktı göstermek için saatlerce hastanede bekledim hep önüme başka birilerini aldılar en son kapı aralıktı hafif kapıya vurup kapıdan doktor hanım sonuç gösterecektim ağrım var daha fazla duramıyorum ne zaman bakabilirsiniz diye kibar bir dille sordum bana hayvan gibi bağırdı çık dışarı defol ben ne zaman istersem o zaman çağırırım dedi bende üslubunuza dikkat edin insan gibi soru sordum deyince kadın deliye döndü güvenlikleri çağırdı beni yaka paça dışarı attırmaya çalıştı ona rağmen cazgırlık etmedim sesimi bile yükseltmedim ağrıdan sızıdan konuşmaya bile halim yoktu sonra dışarı çıktım polis çağırmış ve ifadesinde de benim içeri girip doktorun üstüne yürüyüp ona el kaldırdığımı söylemiş böyle bir durum yaşanmadı bile onca insan vardı şahit ama hepsi başıma bela alırım diye sustular baş hekime gittik ama doktoru haklı buldu polise ifade verdim sonra yan odada aynı bölümden eşide doktormuş dışarı çıktı oda bağırıp üstüme yürüdü falan hepsini anlattım ama inkar ettiler mahkemeye verdim bende hastanenin kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettim davam hala sürüyor yani anlıcanız ilgi alaka yok anlatmak istediğim de bu
Balbebek012 sanırım olayı yanlış anlayan ben değil sizsiniz ben olanı anlatıyorum amacım korkutmak falan değil kimseyi ama doğrular bunlar ilgi alaka yok evet özele gelince gayette güzel ilgileniyorlar ve para içinde kimse sezeryana yönlendirmiyor ben kendi doktorum adına konuştum diğer özel hastaneler beni ilgilendirmiyor her hastane bir değil bizim burdaki devlet hastaneleri sorunlu ve yüzlerce mahkeme dosyaları var sürekli her gün başka sorun çıkıyor gayette konuyla alakalı bir yorum yaptığımı düşünüyorum
sacmalamakizim aaaa İstanbul’daki ve çevre illerdeki hastanelerde oluyormuş ekseri bir araştırsınlar derim yazık günah ya
Yusbus para için sezeryana yönlendiren özeller de var bizim ailenin doktoruna gittim özele iki normal doğum yaptım aynı doktor yaptırdı ilk doğumum ne kadar güzel geçtiyse ikinci doğumda o kadar kötü geçti doktorun ihmali yüzünden sıkıntı yaşadım mesele özel veya devlet değil mesele işini iyi bilen iyi insana denk gelmek