Zynp27M her çeşit bezi kullandım Baby turco, bebem natural, Molfix, sleepy, BİM’in bezi, migrosun bezi ama en memnun kaldığım Molfix o yüzden 2. Bebeğimi direk molfixten başlatıcaö

beyazkalp, başlığı Yenidoğan Bebek Bezi olarak değiştirdi.
    beyazkalp bu tartışmayı sabitledi.

Zynp27M

Zynp27M Ben Molfix stokladım ama daha hiç kullanmadık çünkü daha Bebiş doğmadı bir haftası var İyi dediler aldım İnşallah pişman olmam ıslak mendilde silipi Yenidoğan aldım bakalım yaşayacağız ve göreceğiz🙂

Zynp27M ilk bebeğimde mecbur Prima prematüre kullanmıştım çünkü o zaman sadece o markada küçük bez vardı büyüyünce sleepy ye geçtim. Memnundum ama zamlanmis uygun fiyatli bakiyom açıkçası en uygunu da Molfix heralde herkeste memnun ondan kullanicam bu sefer inşallah

3 sene sleepy kullandım oğlumda şimdi bezi bıraktık, kızımda da sleepy depoladım

Zynp27M Henüz kullanmadım ama Molfix aldım en iyisi o ve baby turco

Zynp27M 𝚖𝚘𝚕𝚏𝚒𝚡 çok iyi gerçekten gece kuru tutuyor emiciliği gayet güzel

Bende sleppy yenidoğan aldım sadece stok yapmak mantıklı mı nasıl ilerlesem bilmiyorum 🤷‍♀️

Zynp27M bende molfix kullanıyorum, bebeğim bir aylık ve şuan çok memnunum