Zynp27M ilk bebeğimde mecbur Prima prematüre kullanmıştım çünkü o zaman sadece o markada küçük bez vardı büyüyünce sleepy ye geçtim. Memnundum ama zamlanmis uygun fiyatli bakiyom açıkçası en uygunu da Molfix heralde herkeste memnun ondan kullanicam bu sefer inşallah

3 sene sleepy kullandım oğlumda şimdi bezi bıraktık, kızımda da sleepy depoladım

Zynp27M Henüz kullanmadım ama Molfix aldım en iyisi o ve baby turco

Zynp27M 𝚖𝚘𝚕𝚏𝚒𝚡 çok iyi gerçekten gece kuru tutuyor emiciliği gayet güzel

Bende sleppy yenidoğan aldım sadece stok yapmak mantıklı mı nasıl ilerlesem bilmiyorum 🤷‍♀️

Zynp27M bende molfix kullanıyorum, bebeğim bir aylık ve şuan çok memnunum

Bh05 stok yapmanı tavsiye etmem, her bez her bebeğe iyi gelmiyor. Ben molfix aldım bir paket ve memnun kalınca stok yapmaya başladım

Bnde 1 paket sleepy bio natural aldım sıkıntı çıkmazsa onunla devam ederim.

Zynp27M ben molfix aldım ıslak mendili de baby turco yenidoğan

Zynp27M baby Turco kullanıyorum hem bez hem ıslak mendil memnunum ikisinden de

Zynp27M ben molfix ve sleppy den almıştım yenidoğan birer paket ikiside pişik yapmadı sleppy den devam ettim

Zynp27M bim Jenny welly bence gayet İİ 1 yaşından sonrada goon kilot bez kullanmaya başladım

Ben bir iki bez markası kullandım ama aklımdaki hep molfixdi öncekilere de fırsat verdim fakat tasma yaptı. Molfix ten gayet memnunum mavi renkli olanı kullanıyorum. Hatta 2 numara stok yapmıştım. Şuan elimde 63 adet kaldı. Alan olursa yardımcı olurum.