Teslimenursevil kesinlikle beklerken geçmiyor bence elinizi oyalayacak kafanızı dağıtacak bı el işi falan yapın 😀yoksa gecmiyor

Teslimenursevil
    Transfer günü sayılıyor bende Nisan 29 da oldum transfer 12 gün sonra beta ya bakıldı pozitif gebeyim Şuan inşallah sende bu mutlu haberi alırsın zaman hiç banada geçmedi çok iyi biliyorum

Ysmnpmk yapıyorum zaten kuzum ama yine yok annemle kardeşim var yanımda öyle böyle derken düşünmüyorum ama vakit geçmiyo😅

Teslimenursevil gerçekten insan zorlanıyor düşünmemek için çok iyi anlıyorum günlerde normale göre 2 kat yavaş geciyodu😀😀😀

Kubranur_sert ayy inşallah kuzum ya belirtin felan var mıydı ya benim dün akiam üstü kasıklarım ağrıdı bi ara bugünde üşütürsünde karnına bi ağrı girer ya öyle oldu o kadar yoksa bel ağrım feln başka hiç bir şeyim yok sonucu öyle merak ediyorum ki anlatamam

Teslimenursevil kendini hiç dinleme bende canım bende dayanamadım 10. Günü test yaptım şükür rabbime pozitifi gördüm inşallah sanada nasip olur❤️

Teslimenursevil çok haklısın benim rüyalarıma giriyodu artık ama kendini oyalıcak bişeyler bul canım rabbim müjdeli haberler nasip etsin

Mozi1605 elişi felan yapıyorum aslında ama başka yapacak bişey yok bi iş yaptırmıyorlar😅

Teslimenursevil sen yine 7.gunu bekle canım daha net çıkar bide kaset test yerine erken gebelik testi yap bende 7.gunde yaptım ve çok net çıktı ☺️

Ysmnpmk cumartesi pazar erken gebelik yapıcam pazartesi yada salıda kan vericem az çok belli olur diye düşünüyorum artık