Ysmnpmk bakalım cumartesi pazar ne çıkacak
Transfer günü sayılıyor mu
Teslimenursevil 6. gün erken test için ben yapmadım korktum negatifi görmekten kan da öğrendim
Teslimenursevil evet mide bulantısı koku hassasiyetim oldu transferin 9 . Günü kasıklarda hafif sancılarım oldu sırtımda ağrı oldu bide çok halsizlik oldu bende Şuan 5+3 haftalığım dün kese gördük inşallah darısı başına olur stresten uzak dur zor biliyorum ama düşünmemeye çalış ben çok düşündüm tutumu tutucakmı diye ve tek embriyo kalitesi 4 bc ydi orta kalitede çok strese girdim sen benm gibi yapma 😂
Benm doktorum gebelik testi yapmamı önermedi olumsuz olursa moralin bozulmasın kanda öğren dedi ama ben dayanamadım transferin 8. Günü yaptım ve çok silik çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım net çıkmıştı
Cerosss1 6. Gün kan mı verdin canım
Kubranur_sert benim doktorumda yapmamamı söyledi ama içim içimi yiyor bilmiyorum ya yapıcam gibi hafta sonu
Kubranur_sert stresli değilim aslında ilkine göre çok daha iyiyim ama bilmiyorım insan illa bi düşünüyo tabi oldu mu acaba ne zaman öğrenicem diye
Kubranur_sert bende karın ağrısı oluyor ya adet sancısı gibi
Teslimenursevil bende 5. Gün yaptım çıkmıştı belli olur canım hayırlı olsun inşallah gerçekten o zamanlar günler geçmek bilmiyor
Merve99670 kaçıncı gün embriyosuydu kuzum bide çift miydi tek mi
Teslimenursevil eğer moralin bozulmıcaksa yap ben negatif görmeye hazır bi şekilde yaptım pozitifi şartlamadım kafamda negatif olur diye sen bilirsin canım
Kubranur_sert bende negatiflere artık alıştım kuzum negatifi göze alıp yapıcam yani
Teslimenursevil bekliyoruz güzel haberlerini inşallah 😍🤲
Teslimenursevil 5. Gündü canım bende erken yapılmasından yanayım ya kendimi de hazırlamıştım varsa öğrenim yoksa da o kadar gün kendimi sitrese sokmamak adına eve bir sürü test alıp yaptım :)
Ysmnpmk inşallah canım benim bu sefer yakın arkadaşlarımada demedim hiç dillendirmedik sonra herkes soruyo üzülüyodum bakalım bu sefer ne olucak
Merve99670 bende bende 10lu sipariş verdim trendyoldan gelir 1-2 güne🤣
Teslimenursevil en iyisini yapmışsın canım bende ilk transferimi herkese duyurmustum tutmadı ve çok üzülmüştüm herkeste soruyordu tuttumu oldumu diye açıklamak bile zorluyordu beni. Bu ikincisinde de sadece annelerimiz biliyodu pozitif haberini alınca bitek onlara söyledik ve uyardık kimseye bişey soylememeleri için 1 hafta sonra 13 haftalık olucaz artık yavaştan soran olursa var dicez ama detay vermeden çok yeni falan diye gecistiricez. Ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi her zaman. sonuçta bu süreçte psikoloji çok önemli kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran 🌸💕
Ysmnpmk aynen kuzum bende ilkinde öyle oldum bizimde anneler bide teyzemlere biliyo bakalım hayırlısıyla tutarsa kalp atışını duyduktan sonra yakın arkadaşlarıma demek istiyorum zorlu süreçlerden geçerken hep destek oldular bana şuan bile suç işliyomuşum gibi hissediyprum onlardn saklayınca ama bu sefer böyle olması gerekti dyede düşünüyorum
Teslimenursevil kime güvenerek soyleyebiliyosan soyle canim ☺️benim eşimin akrabaları dedikoducu oldukları için söylemek istemedim bide hepsi zamanında boş boş konusuyodu o yüzden onlara uzun süre soylemicez duyurmicaz 😀 bı kendi tarafimdakilere söylerim
Ysmnpmk öyle dedikoducularımız yok tabi Allahtanda yinede demiyorum işte kimseye bakalım bi sonucu öğrenelimde ya bu arada benim karın ağrım sık sık olmaya başladı bu akşam ya regl ağrısı gibi giriyo çıkıyo