Teslimenursevil kendini hiç dinleme bende canım bende dayanamadım 10. Günü test yaptım şükür rabbime pozitifi gördüm inşallah sanada nasip olur❤️

Teslimenursevil çok haklısın benim rüyalarıma giriyodu artık ama kendini oyalıcak bişeyler bul canım rabbim müjdeli haberler nasip etsin

Mozi1605 elişi felan yapıyorum aslında ama başka yapacak bişey yok bi iş yaptırmıyorlar😅

Teslimenursevil sen yine 7.gunu bekle canım daha net çıkar bide kaset test yerine erken gebelik testi yap bende 7.gunde yaptım ve çok net çıktı ☺️

Ysmnpmk cumartesi pazar erken gebelik yapıcam pazartesi yada salıda kan vericem az çok belli olur diye düşünüyorum artık

Teslimenursevil evet mide bulantısı koku hassasiyetim oldu transferin 9 . Günü kasıklarda hafif sancılarım oldu sırtımda ağrı oldu bide çok halsizlik oldu bende Şuan 5+3 haftalığım dün kese gördük inşallah darısı başına olur stresten uzak dur zor biliyorum ama düşünmemeye çalış ben çok düşündüm tutumu tutucakmı diye ve tek embriyo kalitesi 4 bc ydi orta kalitede çok strese girdim sen benm gibi yapma 😂

Benm doktorum gebelik testi yapmamı önermedi olumsuz olursa moralin bozulmasın kanda öğren dedi ama ben dayanamadım transferin 8. Günü yaptım ve çok silik çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım net çıkmıştı

Kubranur_sert stresli değilim aslında ilkine göre çok daha iyiyim ama bilmiyorım insan illa bi düşünüyo tabi oldu mu acaba ne zaman öğrenicem diye