Ebrusisli fitilde tam çözüm değil ya bu rahimdeki kısalık bı anda yükselip düşebilen bişey serklaj olması daha iyi oda doktordan doktora değişiyor
Rahim ağzı açıklığı !
Firdevsk66 evet sadece seçenekler bunlar ama haftasına göre çok düşük bir ölçü yani riski çok yüksek .
Ebrusisli aynen öyle zaten tek çözümü serklaj olur arkadaşın da bende o haftalarda öğrendim ama bana 25. Haftaya doğru serklaj yaptılar şimdi 32 Olcam buna şükür diyorum
Firdevsk66 çok şükür zor zamanı atlatmışsın şu 2 haftanda geçtiniz zaten bebiş için bir risk kalmıyor doğumda olsa bende senin haftalarını görmek için dua ediyorum 26+3 teyim
Ebrusisli ins gorursun Rabbim sağlıcakla vaktinde kucağına almayı nasip etsin zor bı süreç endişeli de ama gönlümüzce olacak ins herşey🤍
28Fatos28 merhaba benimde 24 haftamdayım rahimim ağrıma yapıyor sizde ağrıma oldumu alttan muayene ettiler mi ?
Ayyy kızlar ne diyorsunuz ya doktorum hiç mudale etmedi sadece dinlen dedi ne yapsam bilemedim
ercankorcak
Hemde nasıl yapıyor ağrı sancı hep vardı zaten
28Fatos28 alttan muayene mi yapıldı peki
Ebrusisli
Çekinerek soruyorum ama 27 haftalık doğan bebek yaşıyor mu ?
ercankorcak
Hayır sadece ultrason
Firdevsk66 amin canım inşallah 🙏
Oy meleğim Allah rahmet eylesin . Dua edin bana düzelsin benim bünyem de çok zayıf hep korkuyordum zaten çocuk durmaz diye Rabbim korusun inşallah 🙏
28Fatos28 rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah 🙏 dileyen ve hayırlı ebeveynler olacak herkese nasip etsin inşallah 🙏 ama korkma stres yapma sürekli yat hiç hareket etme tuvalet ihtiyacı dışında ve mutlaka serkılaj talep et çünkü çok önemli gerçekten o en büyük koruyucu elbette tedbir bizden takdir allahtan onun istediğinin önüne geçemeyiz ama sen eğer doktorun bir tedavi başlamadıysa mutlaka başka bir doktora git.
28Fatos28 biran önce başka bir doktora git ve fikir al evet dinlenmen lazım ama sadece dinlenerek olacak bir şey değil maalesef asla korkutmak istemiyorum ama ben en kötü halini yaşadım ve o çok zor 😞 rabbim kimseye yaşatmasın aptal bir doktor yüzünden bunu yaşama 😔banada dinlen dedi sonra birden sancım arttı kanama başladı gittim 9 cm açılma var direk doğuma aldılar bebek küçük ve yukarda olduğu için normal doğumda olmadı sezeryan oldum o yüzden lütfen ihmal etme 🤲
Allah razı olsun kızlar umarım kötü bişey olmaz önce kendi doktorumla görüşeyim ona göre başka doktora gideyim 😔