Fpelin
Halılı evde şu şekilde kullanılır halılar süpürülüp kenara kaldırılır sonrasında heryer süpür sil bitti.yada direk heryeri süpürüp halısız açıkta kalan kısımları silmek içinde kullanılabilir.ayrıca silme başlığı da ileri geri gidişlerde kir toz vs varsa hem silip aynı zamandada süpürüyor diye biliyorum.dediğim gibi henüz silme başlığı ben kullanmadım ama süpürgenin performansından çok memnunum
Dyson dışında önerebileceğiniz dik süpürge var mı
Bugün boschta baktım Unlimited 6 ile 7 serisi arasında kaldım 6 yı almayı düşünüyorum çekim gücü nasıl sizce fiyatı da daha uygun mesela oğlum çok döküyor kırıntı evde çok oluyor sürekli süpürge açıyorum güzel çekiyor mu 6 sizce
Denizz_ gayet yeterli 7 ile cok cekim gucu farki oldugunu sanmiyorum. 7 yi zaten deneyimlemedim ama 6 gayet isimizi goruyor buyuk temizlik bile yapiyorum 😅
Philips speedpro max gayet memnunum
tugcesakzci ayy boyle cekim gücü iyi sesi çok çıkmayan oenrebilceğiniz varmi acaba
Denizz_ heifer kullaniyorum 3 aydir falan cok memnunum
Philips speed pro max 8 series kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim 😊
Acelya12345 model adı ne olarak geicuor halı süpürüyor mu
Denizz_ Onvo markasının dik süpürgesini kullanıyorum çok memnunum, hem filtresini boşaltmak ile hem de ayarlanabilir yüksek emiş gücü ile. Yerli olması da bizim için tercihlerimiz arasındaydı. 🌷
Semakantar heiferi arkadaşım bimden almıştı çekim gücünü beğenmedim denedim evinde
@Leyli_gul bunu yazmaya gelmiştim bence kablolu ya da kablosuz süpürge de ennn iyisi Philips çekim gücü çok iyi dyson tamamen balon abarttılar da abarttılar
Denizz_ allahallah ben cok memnunum yani haznesi doldukca filtresini falan temizleyip kullandin mi mükemmel cekiyor