esindogantirak Nesli46 Ben kullanıyorum, tam bir fiyat/performans ürünü, başlıkları fazla fazla, bataryası da uzunca gidiyor tavsiye ederim 🙏
1anne3bebe Denizz_ çok çocuklu bir ev olduğumuz için dyson gen5 detecti iade edip, yerin philips aqua trio 9000 aldım. Çok çok memnunum. Hem kuru , hem ıslak olması büyük avantaj. Kendi kendini temizliyor falan hiç pişman olmadım. Tavsiye ederim 👌🏻
btytgy Busragokhan0911 çok teşekkür ederim hamilelik sonrası da çok ihtiyacımız olcak uzun bi süre bence ☺️☺️
Melekabdullah Denizz_ Xiaomi markasini kullaniyorum memnunum benide 3cocgum Var robot supurgemde var suan kablosuz supurge heran acma rahatligini yasiyorum koltuklarin ustu vs kirinti oluyo uclari var cok iyi silmeside var onu banyomda kullaniyorum
Fpelin 1Prens1Prenses53 peki silen modeller icin halili bir evde rahat kullanim saglar mi yoksa rahat kullanabilmek icin daha cok halisiz evde olmali yazin halisiz oluyor evim ama kisin hep hali oluyor kullanim açısından rahat olmaz diye düşünüyorum
1Prens1Prenses53 Fpelin Halılı evde şu şekilde kullanılır halılar süpürülüp kenara kaldırılır sonrasında heryer süpür sil bitti.yada direk heryeri süpürüp halısız açıkta kalan kısımları silmek içinde kullanılabilir.ayrıca silme başlığı da ileri geri gidişlerde kir toz vs varsa hem silip aynı zamandada süpürüyor diye biliyorum.dediğim gibi henüz silme başlığı ben kullanmadım ama süpürgenin performansından çok memnunum
iremaskin Denizz_ gayet yeterli 7 ile cok cekim gucu farki oldugunu sanmiyorum. 7 yi zaten deneyimlemedim ama 6 gayet isimizi goruyor buyuk temizlik bile yapiyorum 😅
Denizz_ tugcesakzci Bugün boschta baktım Unlimited 6 ile 7 serisi arasında kaldım 6 yı almayı düşünüyorum çekim gücü nasıl sizce fiyatı da daha uygun mesela oğlum çok döküyor kırıntı evde çok oluyor sürekli süpürge açıyorum güzel çekiyor mu 6 sizce
tugcesakzci Denizz_ boschta şöyle bir şey yapabiliyorsunuz. 6 alıp ekstra batarya satın alabilirsiniz. 7 serisinin batarya amperi daha yüksek onun bataryasını alırsanız hem biraz çekim gücü artar hem de çalışma süresi