Bilhayalacz myangelson şarjı bana yetiyor ama hızlı tükeniyor o doğru. Kaç dakika da dolum yaptığını incelemedim.
myangelson Bilhayalacz bakalım 2+1 evi supurmeye yetecek mi internette 4+1 süpüren gördüm de umarım yeter benim de 😅 teşekkür ederim 😊
Bilhayalacz myangelson şarjı bana yetiyor ama hızlı tükeniyor o doğru. Kaç dakika da dolum yaptığını incelemedim.
Semakantar Denizz_ yani benimki cam kırığı bile alıyor dik süpürgeden daha ne isteyebilirim kii ahaha :)))
Denizz_ Semakantar e daha ne olsun ☺güle güle kullanın peki servis nasıl olacak mesela yedek batarya almak istediğinizde servisi var mı
Semakantar Denizz_ 4 yıl garantisi var servis gayet güzel ilgileniyor wp üzerinden de telefon üzerindende gondermek istedigindede kargoyla gonderiyoraun tekrae kargoyla geliyor adresine
nilgun_41 Denizz_ karcher şarjlı dikey supurge kullanıyorum çok memnunum evde elim ayağım benimki v6 ama üst modelleri de var bakabilirsiniz
Yenianneforum Denizz_ Arçelik şaşırtacaktır seni gerek batarya gerek çekim gerek kullanım kolaylığı gerek fiyat performans
Tubidikkh Denizz_ ben şuan dyson kullanıyorum v9 hafif ve güzel ama daha güzel dik süpürgeler var ben kedim olduğu için dyson aldım. Son modeli vardı arkadaşımda çok ağır bence kullanışsız geldi bana.
Denizz_ Tubidikkh Dyson pahalı geliyor bana bi de oğlum aşırı yaramaz elektronik şeylere bayılıyorum sökmek kırmak içini açmak istiyor😀
-incila- Black decker kullanıyorum çokta memnunum. Bence hiç dyson almaya gerek yok. Kuzenimde dysonda vardı black decker da. O açık ara black deckerı beğeniyodu. Ona sorup almıştım. Fiyat olarak çokta uygun