Berna-11 amin inşallah benim de 3. Hamilelik 2 tane sezeryan bunda korkuyorum tekrar aynı acıları çekmek agrılarımla uğraşırken bebekle ilgilenmek şuan korkutuyor beni küçük kızım 9 yaşında unuttum agrıyı sızıyı bebek sesini Rabbim hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻

zeynonunannesiiii inş hepimizin kolaylıkla ve sağlıkla gelir kaçıncı haftada gelcek ben onuda merak ediyorum 37 olduk bizde 🙈

NM_mom amin inş hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alalım inş siz ilki kaçıncı haftada olmuştu

_Rojbin_ arası uzaksa ilk sezeryandan olsa ikinci normal yapan çok var inş kolaylıkla gelsin 🙏🏻🥰

Srfe01 normaldi ilki ama zorlanmıştım kilo sanırım aynı gidiyor ilkiyle en son 9 gün önce kilosu 2800 dü

Khrmnnn ilk doğumum 38+5 de oldu normaldi kolaydı diyebilirim ama o son 10 dakika benim korkulu rüyam oldu bu doğumdan çok korkuyorum doktoru sezaryene ikna edemiyorum 5 ayrı doktor ile görüştüm hepsi bu daha hızlı ve kolay olacak normal doğum yap diyor 🥹 bir de doktorum bu daha erken gelir 37. Haftada falan dedi heyecanla bekliyoruz 29dayım

Khrmnnn benimde ikinci gebeliğim suan ilki cok kolay gecmisti sezeryan olmuştum hemen kalkmistim ama bakalm bu nasil olacak bilemiyorum insallah agrisiz sizisiz yavrularımiza kavuşuruz 🥰

Khrmnnn evet sezeryan oldum oğlumda sekiz sene düşünmedik eşimle şuan hamileyim norml dedi halen kararsızım korkularimda var riskli olur mu diye dikislerime ve nsl geçer bilemiyorum 😌

_Rojbin_ oo arası baya baya var bence normal kesin olur yani başka bir aksilik yoksa sezeryan oldunuz diye korkmayn çünkü arası daha yakın olup normal doğum yapan da çok duydum imkanı var demkki korkmayn sağlıkla olur inşallah 🙏🏻

_Rojbin_ kaç sene var iki gebeliğin arasında benim de ilki sezeryan bunu normal düşünüyorum doktor olur dedi ama herkes bişey söylüyor da

1kedi1bebe ayy işte bende şimdi bi his geldi sanki ara sıra sancı gibi alttan bir sızı girip geçiyor 37 olduk ama bana doktor bu erken gelr fln demedi bilemiyorum ama ilk oğlum 39 olunca Buda ya aynı ya daha mı erken gelr diye tetikteyimhep ama belkide 40 olcak yada geç gelck bu hiç
            Bilemiyorum ☺️

perihankrkya inş oda ilki gibi güzel geçer o zaman dua edelim birbirimize kaçıncı haftadasnz sezeryanda güzel olan günü siz belrliyosnz ☺️

ozlemsimsek27_ 8 sene oldu benim ara vereli ve benimde korkularım var ama arkadaşım dört yıl arayla doğurdu güzel geçti ve ben korkuyorum açıkçası kararsızım 😌

Khrmnnn kötü düşünme kafanı yorma akışına bırak 1.doğumda bir gün sancı çektim öyle doğurdum üstelik suni aldım 2.doğumda suyum geldi sonra 3,4 saat sonra doğurmuştım kendi sancımla 2.doğumum daha hızlı ilerledi

Balbebek012 kötü düşünmüyorum aslnda ama çok yaklaştı düşünüyorum ister istemez umarım kolaylıkla geçer hızlı ama sancısı daha ağır oluyor diyorlar öyle mi
                  Peki sancı daha mı dayanılmaz şekilde oluyor

Khrmnnn ilk çocuğu suni sancı yedim o zordu biraz ama ikinci çocukta kendi sancilarimla.dogum yaptım o yönden kolaydı ilkini çok geç doğum yaptım ama ikinci kısa sürede doğum yaptm insallah su gibi doğumlarımiz olsun