Benim de 2. Doğumum olacak çok merak ediyorum🥲 inşallah kolaylıkla, sağlıkla kucaklarımıza alırız🙏🏻🐰
İkinci doğum
Khrmnnn benimde ilki normaldi ve zorluydu şuan ikinci geliyor neler olucak merak ediyorum
Berna-11 amin inşallah benim de 3. Hamilelik 2 tane sezeryan bunda korkuyorum tekrar aynı acıları çekmek agrılarımla uğraşırken bebekle ilgilenmek şuan korkutuyor beni küçük kızım 9 yaşında unuttum agrıyı sızıyı bebek sesini Rabbim hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻
zeynonunannesiiii inş hepimizin kolaylıkla ve sağlıkla gelir kaçıncı haftada gelcek ben onuda merak ediyorum 37 olduk bizde 🙈
Khrmnnn ilk doğumum 38+5 de oldu normaldi kolaydı diyebilirim ama o son 10 dakika benim korkulu rüyam oldu bu doğumdan çok korkuyorum doktoru sezaryene ikna edemiyorum 5 ayrı doktor ile görüştüm hepsi bu daha hızlı ve kolay olacak normal doğum yap diyor 🥹 bir de doktorum bu daha erken gelir 37. Haftada falan dedi heyecanla bekliyoruz 29dayım
Khrmnnn benimde ikinci gebeliğim suan ilki cok kolay gecmisti sezeryan olmuştum hemen kalkmistim ama bakalm bu nasil olacak bilemiyorum insallah agrisiz sizisiz yavrularımiza kavuşuruz 🥰
_Rojbin_ kaç sene var iki gebeliğin arasında benim de ilki sezeryan bunu normal düşünüyorum doktor olur dedi ama herkes bişey söylüyor da
perihankrkya ikinci de mi sezeryan olacaksınız sağlıkla gelsinler 🥰
Khrmnnn evet ikinciyide sezeryan olacagim canm 😇
1kedi1bebe ayy işte bende şimdi bi his geldi sanki ara sıra sancı gibi alttan bir sızı girip geçiyor 37 olduk ama bana doktor bu erken gelr fln demedi bilemiyorum ama ilk oğlum 39 olunca Buda ya aynı ya daha mı erken gelr diye tetikteyimhep ama belkide 40 olcak yada geç gelck bu hiç
Bilemiyorum ☺️
perihankrkya inş oda ilki gibi güzel geçer o zaman dua edelim birbirimize kaçıncı haftadasnz sezeryanda güzel olan günü siz belrliyosnz ☺️
Khrmnnn 18+2yim canm 😇 sagsalim kucagimiza alalim agrisiz acisiz insallah
perihankrkya amin inş maşallah ismi ne olcak kız mı erkek mi sormadım ama 🙈