Melliisaa Ben aslında orada düzenli takipli değildim ancak Oğuz hocada doğum yaptım. Çok memnunum. O kadar minik bir kesi ile çıktı ki bebeğim 4. Ayımdayım sezaryen bölgem hiç belli değil. Tertemiz, sonrasında sıkıntı çıkmayacak şekilde doğum yaptım. Çok memnun kaldım açıkçası.

MahurunAnnesi zaman şu aralar geçmiyor sizde sağlıkla kavuşun inşallah 😍 benım 2 3 gündür sol kasık kukumda bı baskı var sızde ne şikayetler var acaba

Melliisaa kız bebek aşağılarda takılırmış oğlum yukardaydi diyaframa baski yapardi nefes alamazdim kızımda aşağıda iki adım atınca aşağı düşecek gibi bir baskı çok rahatsız ediyor yürüyünce penguen gibiyim 😆 normal yani bu benim kız 17. Haftadan beri kasıyor kendini sertleşip nefesimi kesiyor bu Beni hep korkutuyordu sende yasiyorsan buda normal günde bi iki defa taş gibi yapıyor geriliyor canımı acıtıyor baska he sürekli hickiriyor buda 27 lerde başladı çok sık hickirik tutar 😁

Melliisaa Ani su gelişi nedeniyle 37. Haftamda doğum yaptım. Acil sezaryen olmalıydım. Ben de bir doktor eşiyim, eşim Oğuz hocayı hep çok överek anlatırdı. Yaptığı ameliyatların çok iyi olduğunu anlatırdı bana. Dediğim gibi biraz şans, denk geliş oldu. Acil bir durum olduğu için hızlıca hocamızın yanına gittik. Dediği kadar varmış gerçekten. Ben çok memnun kaldım, çok rahat bir ameliyat geçirdim. Poliklinik olarak da çok iyi bir doktor. İyi niyetli, kibar, anlayışlı biri. Hatta keşke en baştan kendisine gitseydim diye çok pişman oldum. Eğer imkanınız varsa öneririm. Hayırla doğurun inşallah 🙏

MahurunAnnesi ay aynı aynı aynı bunlar buralara gelmeden yaptıklarını yapacaklarını konuşup netleştirip öyle mi geliyorlar acaba 😂 yürürken kendini sol tarafıma topluyor ittiriyor bende korkuyorum hayırla sağlık huzurla gelsinler 🙏🙏🙏🙏

teachermom1 güzel bir doğum hikayenizin geride kalmasına çok sevindim Umarım benim de öyle olur şimdilik Oğuz hocanın kontrol altında orda doğum yapacağım gibi duruyor

Melliisaa kız bebek farkı ile bence erkek bebek farkı var oğlum çok canımı acitiyordu kızım narin narin hareket ediyor hoşuma gidiyor hareketleri tatlı tatlı minnoş 🥰ama kasılmalar ile cok korkuyordum sabırsız birsey olacak diye da vaktiyle gelsinler ben kurbana 37 oluyorum kurban bayraminda gelsin istiyorum ailem tatilde yanimda olur en azindan 😆 suyum fazlaymış şeker takibi yaptirdim doktor bakicak ama su fazlalığı erken dogum yapabilirmis diyor hayırlısı bakalım sağlıkla sihhatle gelsinler belki bakarsın ayni vakit hastanede dogum yaparmisiz 😁

MahurunAnnesi yürüyüşe beraber çıkarız fena mı 😂😂 amin hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏 bende kurbana denk gelirse doktor oğuz bey yokmuş hastanede 37 artılarda alsa keşke diyorum içimden bebeğın kilosu vs uyarsa tabi birde zorunlu sezeryansa bana bebek ters demişti 30 haftada gittiğimde🌼

Melliisaa bide bayram tatili kimse yok ekstra cagirabiliyorsun doktoru onun için ekstra para aliyorlar oğlumda mesai saati disiydi doktorum geldi doguma girdi eksrra ücret odemistik biz kurbandan sonra doguralim o zaman 😂 döner inşaAllah ya 35 te dönmezse sonrainda biraz zor bir ihtimal dönmesi riske sokmuyorlar ama aşağıda baskı varsa dönmüştür bebek aşağıda diyorsun asagida kafası var o yapiyor baskiyi o baski ne zamandir var

Lenay223 evet sezeryan oldum ve çok memnunum gerçekten doktor seçimi çok önemli ben doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım hastanede kaldığım hergünde ziyarete geldi beni

Melliisaa 33+3 de geceden bel ağrım vardı fakat çok umursamadım hamilelikte olur diye gün içerisinde bi devlet Hastanesi’ne gittim ağrı kesici serum verirlerse rahatlarım diye orda tansiyonum 17/10 çıktı kan falan verdim ama tekrar takipli olduğum hastaneye geldim aslında tansiyondan anlaşıldı gebelik zehirlenmesi olduğu tansiyon yüksekliği riskli bi durummuş daha sonra başarıda 24 saatlik idrar tahlilinde protein yüksek çıkınca acil doğuma aldılar

Melliisaa bir arkadaş orda doğum yaptı Çağla doktorun ismi memnundu doktordan muayene 810 sezaryen doğumda 25e yapmış

• Mnko bunu yanıtladı.

MahurunAnnesi normal doğum için suni sancıyı başka odada diğer hastalarla beraber veriyolar diyorlar doğrumu bende hamilelik planlıyorum oğuz beyi çok duydum ama sancıyı aynı odada başka hastalarla çekmek özel hastane için mantıklı gelmedi bilginiz varmı acaba

armanbebekk bende yanımda eşim olsun isterim şuan devlette bile sancı için içinde pilates topu olan duş alınabilcek yeri olan tekli oda veriyorlar

teachermom1 merhabalar doğum için ne kadar ödediniz acaba ? Google yorumlarda daha 1 sene öncesi için bile 26 27 binlerden bahsetmislerde

MahurunAnnesi merhaba doğum ücretleri güncel mi acaba ? Google yorumlarda hastanenin daha 1 sene öncesi yorumunda 26 27 binlerden bahsetmislerde sizin yorumunuzu görünce bir sorayım dedim