Yaseminaydn123 biraz baktım doğum şeklinizi ve hikayenizi merak ettiğimden sayfanıza sağlıkla kavuşun inşallah gebelik zehirlenmesini rutin kontrolde mi fark ettiniz

Melliisaa Oraya gitmiyorum Avrasyaya gidiyorum kendi doktorumdan memnunum ama orda duyduyum arkadaşın da dedigu gibi Kenan bey varmış bilemiyorum ne kadar iyi ben oraya bı kere acile gittim çok sevemedim o hastaneyi düzenini ilgisini fln ama ücretleri baya uygun diye biliyorum

Duygudrl kaç haftalıksınız acaba bende oğuz beye gidiyorum geç basladım ama 3.gidişim olacak 35 haftayı bekliyorum şuan 33 olduk doğum yapmış olanlara denk gelsek keşke odaşarı duzenı doğum esnasındakı olanları dınlesek borda dogım fiyatlarını sız konuştunuz mu bazı hastanelerde oda suslemesı fotoğraf çekimi vs varmıs bu hastane de var mı acaba biliyor musunuz

SrpYlmz sezeryan doğum 30 bin muayane ücreti 1200 hiçte öyle uygun değil ama Kenan beyde çok doğum yapmış birileri var çevremde annemin bile doktoruydu iki kardeşimi o dogurttu😂 çok anlayışlı ben çok memnunum

Melliisaa 4 sene önce orada vajinal doğum yaptım ben gayet memnunum ikinci gebeligimdede Aygün hanımda takipliyim doğumu Asya da yapacağım fiyatlar uygun 15 bin vajinal 18 bin sezeryan yada 20 bin tam olarak bilmiyorum sezeryani 600 tl muayene ücret 30 tl nst ücreti haberin olsun

MahurunAnnesi çok teşekkürler bende oğuz bey’e gidiyorum muayene 600 ödedik ama doğum ve nst ücretlerini bilmiyordum 30 tl nst ucretı baya uygunmus korkuyordum 🙏🥲 oda suslemesı vs bazı hastanelerde fiyata dahil miş siz biliyomusunuz doğum sırasında fotoğraf cekılıyomu🥰

Melliisaa nstyi yeni sordum 30 tl deyince bende bir şok yaşadım 4 sene önce gittigimde belki bedavaydi hiç hatırlamıyorum ama şuan 30 tl hicbirsey değil cikolata parası 😆 oda süslemesi yoktu 4 sene önce ama şuan bilmiyorum galba dışardan kendin yaptiriyorsun onlari fotografcisi felan

Melliisaa hiç ayrintili konusmadim ya bir sonraki gidisinizde bir sorun bakim benim daha kontrole 1 ay var 33 haftaligim ☺️ siz kac haftaliksiniz

Lenay223 eğer o kadar yüksekse Avrasyaya gelin oraya göre çok kaliteli bi hastane sezeryan 30 muayene 1400 şuan ama temmuzda artabilirmis He başarı dan bahsediyormussunuz . Ben asya baya uygun diye biliyorum dedim ama

Melliisaa hayırlısı olsun doğum şekline ilk gebeliginizse çatı muayenesi ile karar verir oda 36 da bakar veya 37 de bebisin cinsiyeti ne 😍