Gaziosmanpaşa asya hastanesi
Yaseminaydn123 biraz baktım doğum şeklinizi ve hikayenizi merak ettiğimden sayfanıza sağlıkla kavuşun inşallah gebelik zehirlenmesini rutin kontrolde mi fark ettiniz
Yaseminaydn123 merhaba muayene ücretleri ne kadar acaba
SrpYlmz kenan bey başarı hastanesinde ben asya hastanesine gidiyorum
Yaseminaydn123 merhaba sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah bende Kenan bey e takipliyim sezeryan mı oldunuz
Duygudrl kaç haftalıksınız acaba bende oğuz beye gidiyorum geç basladım ama 3.gidişim olacak 35 haftayı bekliyorum şuan 33 olduk doğum yapmış olanlara denk gelsek keşke odaşarı duzenı doğum esnasındakı olanları dınlesek borda dogım fiyatlarını sız konuştunuz mu bazı hastanelerde oda suslemesı fotoğraf çekimi vs varmıs bu hastane de var mı acaba biliyor musunuz
Melliisaa 4 sene önce orada vajinal doğum yaptım ben gayet memnunum ikinci gebeligimdede Aygün hanımda takipliyim doğumu Asya da yapacağım fiyatlar uygun 15 bin vajinal 18 bin sezeryan yada 20 bin tam olarak bilmiyorum sezeryani 600 tl muayene ücret 30 tl nst ücreti haberin olsun
MahurunAnnesi çok teşekkürler bende oğuz bey’e gidiyorum muayene 600 ödedik ama doğum ve nst ücretlerini bilmiyordum 30 tl nst ucretı baya uygunmus korkuyordum 🙏🥲 oda suslemesı vs bazı hastanelerde fiyata dahil miş siz biliyomusunuz doğum sırasında fotoğraf cekılıyomu🥰
Melliisaa nstyi yeni sordum 30 tl deyince bende bir şok yaşadım 4 sene önce gittigimde belki bedavaydi hiç hatırlamıyorum ama şuan 30 tl hicbirsey değil cikolata parası 😆 oda süslemesi yoktu 4 sene önce ama şuan bilmiyorum galba dışardan kendin yaptiriyorsun onlari fotografcisi felan
MahurunAnnesi başarı da dahil miş belki asya da da vardır sormak gerek 😇 bakalım nasip kaç hafta oldunuz
Melliisaa hiç ayrintili konusmadim ya bir sonraki gidisinizde bir sorun bakim benim daha kontrole 1 ay var 33 haftaligim ☺️ siz kac haftaliksiniz
MahurunAnnesi 33+4olduk bızde 😂 35 haftada giderim diyorum bakalım doğum şekli vs hiç bişey konuşmadık biz daha
Melliisaa hayırlısı olsun doğum şekline ilk gebeliginizse çatı muayenesi ile karar verir oda 36 da bakar veya 37 de bebisin cinsiyeti ne 😍
- Düzenlendi
MahurunAnnesi kız bebek bekliyoruz nasıp olursa mabel arya düşündük ismini 🙏🥰 sizin cinsiyet isim neler