• Doğum
  • Hastane çantası ne zaman hazırlanmalı ?

Hanımlar hastane çantası ne zaman hazırlanmalı ve abartı olmadan neler olmalı hastaneye gidecek olan ?

Aleve 31. Haftada herşeyi bitiricem hayırlısıyla. Tecrübeli anneler 30 dan sonrasına bırakmayın diyor🌈

30+4 um hava bulutluydu bugün hafta sonu yıkarım büyük ihtimal eşyalarını artık halim canım kalmadı iş yapmaya

Melosunannesii yaaa bende 26 şuan sırt ağrısı başladı üç gundur sağa donswm.olmuyor otursam olmuyo sende de var mı böyle bsii

Aleve bende 26 dayım. Yani daha düşünmedim açıkçası yapıcağım zaman burada yapıp yazan çok var onlara bakıcam😂

Aleve hemde nasıl gece kaç kez uyanıyorum 3 yastıkla yatmaya başladım bide kilo almadım göbek sadece öne doğru büyüdü dogurcak sanırsın egilemiyom kalkamıyorum bunaliyorum gece kaç kez yer degistiriyorum evde az iş yapıyorum sanki yumurta tutuyorum ucunda öyle baskı yapıyor cikcak sanki çocuk iyice agirlasmadan halletmek istiyorum kızımda 29 da utuleyip kaldırmıştır hazırlamıştım bunda hiç halim yok evdeki normal çamaşırı zor yıkayıp asıyorum

Aleve 3. Çocuğuma hamileyim 33-34 gibi hazırlamayı düşünüyorum.
            Bebek için
            Hastane çıkışı
            Tulum - zıbın- eldiven- şapka -çorap
            Tulum- zıbın- eldiven -şapka-çorap
            Tulum - zıbın-eldiven-şapka-çorap
            Müslin battaniye 2 adet
            1 tane normal battaniye
            Ağız bezi 3 tane
            Vereceksen emzik
            Bebek bezi 15 tane
            Islak mendil veya temizleme pamuğu
            Alt açma örtüsü
            Anne için
            İki takım pijama
            Bir elbise gecelik
            Atlet 3 tane
            Sütyen 2 tane
            Kilot 2 tane
            Tarak- toka- makyaj çantası- diş macunu ve fırçası Terlik
            Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
            Göğüs ucu kremi
            Küçük havlu
            Peçete
            Islak mendil
            Hasta bezi
            Çorap
            Sezaryen olacaksa nescafe.
            Ben ekstra bardak ve su ısıtıcı da koyuyorum.

Buseirgit ben bu şekilde hazırlıycam inşallah çantamı. Belki işinize yarar size de fikir olsun

Melosunannesii merhaba bebeğiniz erkek mi ? Benim de aynı bu şekilde oluyor öne doğru büyüdü kocaman oldu henüz 28+1 iz. Kızlarım ikisinde de hamileyken bu kadar zorlanmamıştım

Aleve 3 tane hurç yaptım bebek için
                Biri hemşireye verilecek
                Biri bezler
                Biride yedek kıyafetleri
                Kendimede ayrı bi çanta yaptım

Aleve hemşireye verilecek 10lu set,1 adet bez. 1 müslim 1 penye battaniye(havalar iyi olduğu için)

Yedek olarak 2 adet alt üst takım 2 adet çorap 2 adet eldiven 2 adet şapka. 20 tane bez,3 tane alt açma örtüsü,1 paket silme pamuğu,2 adet ıslak mendil

Kendime 3 adet alt üst pijama takımı
                6 tane külot
                3 tane emzirme sütyeni
                3 tane çorap
                Hırka
                5 tane depend 5 tane gece pedi
                Göğüs ucu kremi
                Gümüş kapak
                Terlik
                Toka
                Koyduklarımı hatırladıklarım bunlar
                Allah izin verirse normal doğum yapacağım ona göre hazırladım. 1 gün kalıcam

Aleve yarın tam 29 oluyorum yarın bitiyor artık çantam içeriğini bu şekilde yaptım eksiğim olursa ekleme yapıcam minimal bi çanta hazırlamak istedim

Buseirgit kız bende önceki hamileliklerimde böyle bişey yaşamadım galiba vücut yipraniyo çocukların peşinden illaki koşturma oluyor o yapıyor bence

Aleve bencede yapın ben çok erteledim evde iki çocuk daha olunca büyüğü okula gidiyo yapıp kaldırmak en guzeli