Melosunannesii yaaa bende 26 şuan sırt ağrısı başladı üç gundur sağa donswm.olmuyor otursam olmuyo sende de var mı böyle bsii
Hastane çantası ne zaman hazırlanmalı ?
Aleve 32de tamamen hazırdı 28 başlamıştım
Haticeburak06 neler koydun peki
Aleve hemde nasıl gece kaç kez uyanıyorum 3 yastıkla yatmaya başladım bide kilo almadım göbek sadece öne doğru büyüdü dogurcak sanırsın egilemiyom kalkamıyorum bunaliyorum gece kaç kez yer degistiriyorum evde az iş yapıyorum sanki yumurta tutuyorum ucunda öyle baskı yapıyor cikcak sanki çocuk iyice agirlasmadan halletmek istiyorum kızımda 29 da utuleyip kaldırmıştır hazırlamıştım bunda hiç halim yok evdeki normal çamaşırı zor yıkayıp asıyorum
Aleve 3. Çocuğuma hamileyim 33-34 gibi hazırlamayı düşünüyorum.
Bebek için
Hastane çıkışı
Tulum - zıbın- eldiven- şapka -çorap
Tulum- zıbın- eldiven -şapka-çorap
Tulum - zıbın-eldiven-şapka-çorap
Müslin battaniye 2 adet
1 tane normal battaniye
Ağız bezi 3 tane
Vereceksen emzik
Bebek bezi 15 tane
Islak mendil veya temizleme pamuğu
Alt açma örtüsü
Anne için
İki takım pijama
Bir elbise gecelik
Atlet 3 tane
Sütyen 2 tane
Kilot 2 tane
Tarak- toka- makyaj çantası- diş macunu ve fırçası Terlik
Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
Göğüs ucu kremi
Küçük havlu
Peçete
Islak mendil
Hasta bezi
Çorap
Sezaryen olacaksa nescafe.
Ben ekstra bardak ve su ısıtıcı da koyuyorum.
Melosunannesii iyiki yazdın o zaman ben 26 yım hafataya 27 e başlaym yavaş yavaş 30 a bitmiş olsun riske atmaym
Buseirgit ben bu şekilde hazırlıycam inşallah çantamı. Belki işinize yarar size de fikir olsun
Melosunannesii merhaba bebeğiniz erkek mi ? Benim de aynı bu şekilde oluyor öne doğru büyüdü kocaman oldu henüz 28+1 iz. Kızlarım ikisinde de hamileyken bu kadar zorlanmamıştım
Aleve 3 tane hurç yaptım bebek için
Biri hemşireye verilecek
Biri bezler
Biride yedek kıyafetleri
Kendimede ayrı bi çanta yaptım
- Düzenlendi
Aleve hemşireye verilecek 10lu set,1 adet bez. 1 müslim 1 penye battaniye(havalar iyi olduğu için)
Yedek olarak 2 adet alt üst takım 2 adet çorap 2 adet eldiven 2 adet şapka. 20 tane bez,3 tane alt açma örtüsü,1 paket silme pamuğu,2 adet ıslak mendil
Kendime 3 adet alt üst pijama takımı
6 tane külot
3 tane emzirme sütyeni
3 tane çorap
Hırka
5 tane depend 5 tane gece pedi
Göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
Terlik
Toka
Koyduklarımı hatırladıklarım bunlar
Allah izin verirse normal doğum yapacağım ona göre hazırladım. 1 gün kalıcam
Buseirgit kız bende önceki hamileliklerimde böyle bişey yaşamadım galiba vücut yipraniyo çocukların peşinden illaki koşturma oluyor o yapıyor bence
Aleve bencede yapın ben çok erteledim evde iki çocuk daha olunca büyüğü okula gidiyo yapıp kaldırmak en guzeli
Melosunannesii olabilir sanırım 💐
Haticeburak06 teşekkür ederm 🌼
Melosunannesii İki çocukla hazırlamak daha mı zor? Benim de iki kızım var 28+1 im bazen diyorum yapıp kaldırsam mı bayramdan önce diye bazen de ne acelem var bayramdan sonra 34 haftalık oluyorum o zaman yaparım diyorum. Çok kararsızım hafifde sancılarım var şimdiden