• Doğum
  • Hastane çantası ne zaman hazırlanmalı ?

Aleve bende 26 dayım. Yani daha düşünmedim açıkçası yapıcağım zaman burada yapıp yazan çok var onlara bakıcam😂

Aleve hemde nasıl gece kaç kez uyanıyorum 3 yastıkla yatmaya başladım bide kilo almadım göbek sadece öne doğru büyüdü dogurcak sanırsın egilemiyom kalkamıyorum bunaliyorum gece kaç kez yer degistiriyorum evde az iş yapıyorum sanki yumurta tutuyorum ucunda öyle baskı yapıyor cikcak sanki çocuk iyice agirlasmadan halletmek istiyorum kızımda 29 da utuleyip kaldırmıştır hazırlamıştım bunda hiç halim yok evdeki normal çamaşırı zor yıkayıp asıyorum

Aleve 3. Çocuğuma hamileyim 33-34 gibi hazırlamayı düşünüyorum.
    Bebek için
    Hastane çıkışı
    Tulum - zıbın- eldiven- şapka -çorap
    Tulum- zıbın- eldiven -şapka-çorap
    Tulum - zıbın-eldiven-şapka-çorap
    Müslin battaniye 2 adet
    1 tane normal battaniye
    Ağız bezi 3 tane
    Vereceksen emzik
    Bebek bezi 15 tane
    Islak mendil veya temizleme pamuğu
    Alt açma örtüsü
    Anne için
    İki takım pijama
    Bir elbise gecelik
    Atlet 3 tane
    Sütyen 2 tane
    Kilot 2 tane
    Tarak- toka- makyaj çantası- diş macunu ve fırçası Terlik
    Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
    Göğüs ucu kremi
    Küçük havlu
    Peçete
    Islak mendil
    Hasta bezi
    Çorap
    Sezaryen olacaksa nescafe.
    Ben ekstra bardak ve su ısıtıcı da koyuyorum.

Buseirgit ben bu şekilde hazırlıycam inşallah çantamı. Belki işinize yarar size de fikir olsun

Melosunannesii merhaba bebeğiniz erkek mi ? Benim de aynı bu şekilde oluyor öne doğru büyüdü kocaman oldu henüz 28+1 iz. Kızlarım ikisinde de hamileyken bu kadar zorlanmamıştım

Aleve 3 tane hurç yaptım bebek için
        Biri hemşireye verilecek
        Biri bezler
        Biride yedek kıyafetleri
        Kendimede ayrı bi çanta yaptım

Aleve hemşireye verilecek 10lu set,1 adet bez. 1 müslim 1 penye battaniye(havalar iyi olduğu için)

Yedek olarak 2 adet alt üst takım 2 adet çorap 2 adet eldiven 2 adet şapka. 20 tane bez,3 tane alt açma örtüsü,1 paket silme pamuğu,2 adet ıslak mendil

Kendime 3 adet alt üst pijama takımı
        6 tane külot
        3 tane emzirme sütyeni
        3 tane çorap
        Hırka
        5 tane depend 5 tane gece pedi
        Göğüs ucu kremi
        Gümüş kapak
        Terlik
        Toka
        Koyduklarımı hatırladıklarım bunlar
        Allah izin verirse normal doğum yapacağım ona göre hazırladım. 1 gün kalıcam

Aleve yarın tam 29 oluyorum yarın bitiyor artık çantam içeriğini bu şekilde yaptım eksiğim olursa ekleme yapıcam minimal bi çanta hazırlamak istedim

Buseirgit kız bende önceki hamileliklerimde böyle bişey yaşamadım galiba vücut yipraniyo çocukların peşinden illaki koşturma oluyor o yapıyor bence

Aleve bencede yapın ben çok erteledim evde iki çocuk daha olunca büyüğü okula gidiyo yapıp kaldırmak en guzeli

Aleve valla 30da hazır et koy kenara 🙈 bana arkadaşım çok dedi ben dinlemedim 36da hazırlarım dedim ve 35te erken doğum yaptım 😂

Melosunannesii İki çocukla hazırlamak daha mı zor? Benim de iki kızım var 28+1 im bazen diyorum yapıp kaldırsam mı bayramdan önce diye bazen de ne acelem var bayramdan sonra 34 haftalık oluyorum o zaman yaparım diyorum. Çok kararsızım hafifde sancılarım var şimdiden

Aleve

37 haftadaym daha hicbişey hazır değil bu gidile böyle giderim gibi 😂😂