Haz28 sedanur4004 Ay benimde son 26 gün foruma göre tabi 10 15 gün önceden gelebilir diye 15 gün falan sayıyorum ama belli değil baş aşağı pozisyon almış demişti doktor geçen hafta umarım dönmez de normal doğururum 🥲 şimdiden hayırlı olsun sorunsuz bir doğum olur inşallah sizin içinde 💐
Nesli46 sedanur4004 38+2 uygulama son 12 gösteriyor normal doğum kısmetse,sağlıkla gelsin bebişler 😇🙏🏻
Leyla-72 sedanur4004 çarsamba günü sezaryena gün verdi Dr. Son bir gecemiz. Sağlıkla gelsin🤲. Şu an 38+4′um. 38+5′te çocuguma kavuşacam inşallah☺🍀
yenianneadayi2202 Leyla-72 ay benim de çarşamba gününe gün verdi 38+3 olacağım çok korkuyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏
eceyc314 sedanur4004 son bir haftadır inanılmaz bir baskı var. Ayakta duramıyorum. Gün sayıyorum artık😅 hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🌸
Gulsahgunhan sedanur4004 Mayıs annesi olarak buralardayım :) 30 mayısa kadar beklemedeyiz 1 günle 1 haziran olabilir dedi doktorumuz :) şimdilik hafif ağrılarla takılıyoruz :)
gencanne97 39 haftalık olduk bugün gelen giden yok doktor da herhangi bir sey demiyor normal dogumu bekliyorum bol bol yürü dedi🥲 regl agrısı gibi agrı cekiyorum özellikle geceleri aynı durumu yasayan var mı
Ucurumcicegi gencanne97 gencanne97 sadece gece değil gündüzleride üstelik uzandığım yerden ağrılarım yüzünden kalkmam çok acılı ve zor oluyor 🥲
_Annemmm4 gencanne97 evet aynı durumdayız sadece gece kasılmalarım oluyor sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum gündüz de tık yok süperim bakalım ne zaman gelecek artık 😅🌸
Ucurumcicegi Yaren3442 asell13 bende 38+6 dayım normal doğumu bekliyorum ama hanımefendi çıkmıyor 😂 yarın doktor kontrolüne gidicez 😆
asell13 Ucurumcicegi ben zorunlu sezeryan olacam ama ne bi sancı ne ağrı ne kasılma hiç bi belirti yok bebekde iri yinede normal doğum belirtisi hiç yaşamadım 😂😂 neyseki kestirip kurtulcam 😂😂
Julide92 sedanur4004 selam bende yerimi burda alayım artık😂31 mayıs eşimin doğum günü ile aynı gün olacak inşallah 😂