sedanur4004 kızllaar nasılsınız nasıl gidiyor doğum şekliniz bellimi benim 2. zorunlu sezeryanm olacak 27 mayısta zaman daralıyor artık korku heyecan :)
Remziye_tanozdemirr sedanur4004 yarın sezeryan oluyorum hanımlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🤲🏻🥺
Ucurumcicegi Yaren3442 asell13 bende 38+6 dayım normal doğumu bekliyorum ama hanımefendi çıkmıyor 😂 yarın doktor kontrolüne gidicez 😆
Haticeburak06 sedanur4004 çok yorgunum bitkinim artık.37+4üm yeni geldim acilden. Çok yoğun enfeksiyon görüldü sancıda var ama hissetmiyorum 1 parmak açıklık var bu şekilde 11 gündğr bekliyorum nişanda geldi
eceyc314 sedanur4004 29 mayısta 2. Zorunlu sezaryen olacağım. İlk doğuma göre daha fazla korku ve endişem var. Zaman geçmiyor bide😁
sedanur4004 eceyc314 aramızda 2 gün olacak zaman gecmiyor ya bnde de tuhaf bir korku var olsun bitin istiyorum biran once :)
eceyc314 sedanur4004 son bir haftadır inanılmaz bir baskı var. Ayakta duramıyorum. Gün sayıyorum artık😅 hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🌸
Fatma44 sedanur4004 38+4olduk 24mayisa kadar beklemedeyiz bakalım ufaklık ne zaman gelmek isteyecek.bu ara biraz sancı oluyor her defasında artacak diyorum ama şimdilik artmadan devam ediyor.
sedanur4004 Fatma44 normal doğumun da bu yanı cok heyecanlı ne zaman gelecek günlerini kendileri seciyor :)