emom07 37+5 benimde normal bekliyorum şuana kadar bir belirti yok perşembe günü kontrolüm var ☺️ büyüdüğü için yeri daraldıkça tekmeleri , baskıları can yakıyor artık 😅
asell13 Ucurumcicegi ben zorunlu sezeryan olacam ama ne bi sancı ne ağrı ne kasılma hiç bi belirti yok bebekde iri yinede normal doğum belirtisi hiç yaşamadım 😂😂 neyseki kestirip kurtulcam 😂😂
Ucurumcicegi asell13 ben yaşadım yaşıyorum artık çıksın istiyorum açıkçası neyse hayırlısı olsun sağ sağlam kucağınıza alırsınız siz inşallah Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🤗
yenianneadayi2202 Leyla-72 ay benim de çarşamba gününe gün verdi 38+3 olacağım çok korkuyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏
ZeynepDuru17 sedanur4004 içiyorum kontrol vs bitti sezeryan sabahı söyleyecem hava takmalarini istiycem biraz rahatlamak için pekmez içiyorum sabah akşam nasıl üşüttüm bilmiyorum ama maffoldum
_Annemmm4 sedanur4004 normal doğum beklemedeyim uygulamaya göre son 8 gün bakalım ne zaman gelecek miniğim sanırım gelmeye niyeti yok 39. Haftaya girdik artıkk sıfır sancı 🤷🏻♀️
_Annemmm4 gencanne97 evet aynı durumdayız sadece gece kasılmalarım oluyor sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum gündüz de tık yok süperim bakalım ne zaman gelecek artık 😅🌸
1ayzaannesi sedanur4004 37+3ümmm perşembe günü doğuma giriyorumm inşallahh 🙏🏽 allah hepimize bebekleriyle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏽🙏🏽🙏🏽😍
Ayseazsoyler sedanur4004 beklemedeyiz canım 😂 38+3 üz tık yok 24ne kadar beklicez gelmezse sezeryan bakalım hayırlısı ne ise hepimiz için 🤲🏻
Ayseazsoyler Yaren3442 valla canım dediklerine kalmıyor bu yeni nesil fark yaratıyor 😂 sağlıkla hayırlısı ile gelsinler 🤲🏻